SUPER POKLON

uz kupnju Roberto Cavalli proizvoda iznad 39 €

Nina Ricci Les Delices de Nina Toaletne vode za žene

Niste ništa odabrali? Provjerite slične mirise Otvorite savjetnik

Opis proizvoda

Toaletna voda za žene Nina Ricci Les Délices de Nina je inspirirana slatkišima, sočnim voćem i slatkišima. Miris je predtavljen 2015. godine, a kreirali su ga Marie Salamagne i Olivier Cresp. Razigrani miris Les Délices de Nina namijenjen je svim ženama koje žele zasladiti svakodnevicu. Želite isprobati nešto novo, neobično i nadahnjujuće? Svakako isprobajte miris Nina Ricci Les Délices de Nina.

  • voćno - cvjetni miris
  • namijenjen samouvjerenim ženama
  • prikladan za svakodnevno korištenje

Početne note čini kombinacija voćnih i cvjetnih nota. One otvaraju mješavinu slatkog mirisa mandarine i limuna. Srce kombinira slatke note karamele i jagode. Završne note stvaraju suptilni nagovještaj maline, mošusa i praline.

UPOTREBA

Parfemski proizvodi namijenjeni su odraslima. Sadrže alkohol, zapaljivi su i, ako se pogrešno koriste, također su opasni.

Upozorenje: Zapaljivo! Nemojte ga koristiti u blizini vatre! Ne nanositi blizu očiju ili nadražene i osjetljive kože. Rok trajanja nakon otvaranja označen je na ambalaži.

Ukoliko želite dobiti popis sastojaka za ovaj proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-mail i mi ćemo vam poslati sliku proizvoda sa prikazanim sastojcima. Proizvođači redovito mijenjaju sastojke i često nas čak i ne informiraju o tome. Na ovaj način, pobrinut ćemo se da zaprimite aktualni i ažurirani popis sastojaka.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija

Još nema recenzija!
Napišite prvu recenziju.

Alternative proizvoda


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija: