🎁 Poklon

uz kupnju L'Oréal Paris, Garnier ili Mixa proizvoda za njegu kože lica iznad 20 €.
 

Mugler A*Men Rubber Toaletne vode za muškarce

Za ponovno punjenje

          
Na zalihi   |  (ID: )
121,80
Bit će dostavljeno
- 20 % iznad 69 € s kodom: VIP20 Kupón můžete uplitnit do 24. 5. 2024 0:00
Niste ništa odabrali? Provjerite slične mirise Otvorite savjetnik

Opis proizvoda

Toaletna voda za muškarceMugler Amen oživljava priču o zvijezdama, anđelima, plavom nebu, osjećajima i dječjim snovima, pojačan muškom senzualnošću. Muški i zavodljivi miris toaletne vode Amen prepun je orijentalnih i drvenih nota. 1998. godine ovaj je miris postao muški miris godine, a 2007. godine Mugler Amen ušao je u FIFI (The Fragrance Foundation) kuću slavnih. Bočica, koju je stvorio sam Mugler, dostupna je u dvije završne obrade: metalnoj i gumenoj.

UPOTREBA

Parfemski proizvodi namijenjeni su odraslima. Sadrže alkohol, zapaljivi su i, ako se pogrešno koriste, također su opasni.

Upozorenje: Zapaljivo! Nemojte ga koristiti u blizini vatre! Ne nanositi blizu očiju ili nadražene i osjetljive kože. Rok trajanja nakon otvaranja označen je na ambalaži.

Ukoliko želite dobiti popis sastojaka za ovaj proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-mail i mi ćemo vam poslati sliku proizvoda sa prikazanim sastojcima. Proizvođači redovito mijenjaju sastojke i često nas čak i ne informiraju o tome. Na ovaj način, pobrinut ćemo se da zaprimite aktualni i ažurirani popis sastojaka.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija

Još nema recenzija!
Napišite prvu recenziju.

Alternative proizvoda


Odabrano za vas


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest