🎁 Poklon

uz kupnju Revolution proizvoda iznad 9,9 €

Montblanc Lady Emblem Parfemske vode za žene

Na zalihi   |  (ID: )
61,90
Bit će dostavljeno

Testeri parfema i kozmetike uglavnom se ne razlikuju od standardnih proizvoda po sastavu, mirisu ili djelovanju. Ugodna razlika je znatno niža cijena. Još jedna razlika je pakiranje proizvoda. Ponekad je to obična kartonska kutija, ponekad kutija nedostaje. U slučaju mirisa, čak se i bočica može malo razlikovati, ponekad nedostaje čep raspršivača. Testeri nisu namijenjeni za osobnu upotrebu krajnjih kupaca. Testeri se mogu koristiti samo za predstavljanje i isprobavanje mirisa ili kozmetike kada se prodaju u prostorijama kupaca. Narudžbom testera kupac potvrđuje tu činjenicu i obvezuje se da tester neće koristiti za osobnu potrošnju niti ga preprodavati krajnjem kupcu. Više informacija možete pronaći u odredbama i uvjetima.
Na zalihi   |  (ID: )
60,63
Niste ništa odabrali? Provjerite slične mirise Otvorite savjetnik

Opis proizvoda

Parfemska voda Montblanc Lady Emblem izašla je na tržište 2015. godine kao ženska verzija miris Emblem iz 2014. godine.

**Sofisticiran cvjetno- voćni miris drvenog karaktera

Miris započinje notama džema, crnog i crvenog ribizla, breskve i ružičaste ruže. Srce mirisa je drvenog karaktera; sastoji se od nota sandalovine, pačulija i brazilskog palisandera. Malina i mošus su zaduženi za završetak ovog svestranog mirisa.

Dijamant je inspiracija za bočicu mirisa.

UPOTREBA

Parfemski proizvodi namijenjeni su odraslima. Sadrže alkohol, zapaljivi su i, ako se pogrešno koriste, također su opasni.

Upozorenje: Zapaljivo! Nemojte ga koristiti u blizini vatre! Ne nanositi blizu očiju ili nadražene i osjetljive kože. Rok trajanja nakon otvaranja označen je na ambalaži.

Ukoliko želite dobiti popis sastojaka za ovaj proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-mail i mi ćemo vam poslati sliku proizvoda sa prikazanim sastojcima. Proizvođači redovito mijenjaju sastojke i često nas čak i ne informiraju o tome. Na ovaj način, pobrinut ćemo se da zaprimite aktualni i ažurirani popis sastojaka.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija

Još nema recenzija!
Napišite prvu recenziju.

Alternative proizvoda


Odabrano za vas


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest