GRATIS dostava

uz kupnju Urban Decay proizvoda iznad 59 €.

Mexx Woman Parfemske vode za žene

Na zalihi   |  (ID: )
2 - 5 kom 19,25
6 - 25 kom 19,05
Uštedi 0 €
19,44
Bit će dostavljeno
16 % iznad 59 €. Kod: USTEDA16 Kupón můžete uplitnit do 22. 4. 2024 0:00
Na zalihi   |  (ID: )
6,87

Opis proizvoda

Parfemska voda Mexx Woman izašla je na tržište mirisa 2000. godine. Ovaj svježi, drveni miris namijenjen je mladim, veselim i optimističnim djevojkama koje znaju nositi ovakav miris. Miris otvaraju osvježavajuće note limuna i bergameta. Svježe note vode nas do crnog ribiza, zatim miris postaje cvjetni zbog jasmina, đurđevka i ruže. Miris završava s drvenim senzualnim notama poput sandalovine, cedra i ambre.

UPOTREBA

Parfemski proizvodi namijenjeni su odraslima. Sadrže alkohol, zapaljivi su i, ako se pogrešno koriste, također su opasni.

Upozorenje: Zapaljivo! Nemojte ga koristiti u blizini vatre! Ne nanositi blizu očiju ili nadražene i osjetljive kože. Rok trajanja nakon otvaranja označen je na ambalaži.

Ukoliko želite dobiti popis sastojaka za ovaj proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-mail i mi ćemo vam poslati sliku proizvoda sa prikazanim sastojcima. Proizvođači redovito mijenjaju sastojke i često nas čak i ne informiraju o tome. Na ovaj način, pobrinut ćemo se da zaprimite aktualni i ažurirani popis sastojaka.  

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija

Još nema recenzija!
Napišite prvu recenziju.

Odabrano za vas


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest