🎁 Poklon

uz kupnju Revolution proizvoda iznad 9,9 €

Mexx Festival Splashes Toaletne vode za muškarce

Opis proizvoda

Možete li zamisliti ljeto bez dobrog festivala? Krenite na svoj omiljeni događaj elegantnim, mirisnim dodatkom u obliku toaletne vode Mexx Festival Splashes. Plava bočica usrećuje Vas, a ružičasta bočica ugodi vašoj boljoj polovici. Obje verzije mirisa su među novitetima brenda Mexx za 2019. godinu. Bilo da Vam je omiljeni žanr pop rock ili hip hop, samo zahvaljujući Mexx Festival Splashes, možete se riješiti jednog!

  • aromatično - voćni miris za muškarce
  • namijenjen samouvjerenim muškarcima
  • prikladan za svakodnevno korištenje

Vodeni miris za muškarce Mexx Festival Splashes definiran je u prvim minutama pjenušavim bergamotom, sočnim ananasom i zelenom jabukom. Srednje note ispunjene su geranijom i dinjom, bazne note zasijavaju sjajnim mirisom slane morske vode, ružičastog drveta i baršunaste mahovine. Zahvaljujući elegantnom sastavu Mexx Festival Splashes blistate na svakom događaju u svijetu.

UPOTREBA

Parfemski proizvodi namijenjeni su odraslima. Sadrže alkohol, zapaljivi su i, ako se pogrešno koriste, također su opasni.

Upozorenje: Zapaljivo! Nemojte ga koristiti u blizini vatre! Ne nanositi blizu očiju ili nadražene i osjetljive kože. Rok trajanja nakon otvaranja označen je na ambalaži.

Ukoliko želite dobiti popis sastojaka za ovaj proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-mail i mi ćemo vam poslati sliku proizvoda sa prikazanim sastojcima. Proizvođači redovito mijenjaju sastojke i često nas čak i ne informiraju o tome. Na ovaj način, pobrinut ćemo se da zaprimite aktualni i ažurirani popis sastojaka.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija

Još nema recenzija!
Napišite prvu recenziju.

Odabrano za vas


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest