GRATIS dostava

uz kupnju Salvatore Ferragamo i Emanuel Ungaro proizvoda iznad 39 €

Mercedes-Benz Rose Toaletne vode za žene

Na zalihi   |  (ID: )
53,90
Bit će dostavljeno
          
Na zalihi 1 do 3 kom   |  (ID: )
45,82

Testeri parfema i kozmetike uglavnom se ne razlikuju od standardnih proizvoda po sastavu, mirisu ili djelovanju. Ugodna razlika je znatno niža cijena. Još jedna razlika je pakiranje proizvoda. Ponekad je to obična kartonska kutija, ponekad kutija nedostaje. U slučaju mirisa, čak se i bočica može malo razlikovati, ponekad nedostaje čep raspršivača. Testeri nisu namijenjeni za osobnu upotrebu krajnjih kupaca. Testeri se mogu koristiti samo za predstavljanje i isprobavanje mirisa ili kozmetike kada se prodaju u prostorijama kupaca. Narudžbom testera kupac potvrđuje tu činjenicu i obvezuje se da tester neće koristiti za osobnu potrošnju niti ga preprodavati krajnjem kupcu. Više informacija možete pronaći u odredbama i uvjetima.
          
Na zalihi 1 do 3 kom   |  (ID: )
41,60
          
Na zalihi   |  (ID: )
41,70
          
Na zalihi   |  (ID: )
34,70
Niste ništa odabrali? Provjerite slične mirise Otvorite savjetnik

Opis proizvoda

Očaravajući miris za žene Mercedes-Benz Mercedes-Benz Rose predstavljen je 2015. godine. Uživajte u cvjetnoj kompoziciji uz miris Mercedes-Benz Rose.

  • cvjetni miris
  • za romantičnu ženu
  • prikladan za svakodnevno korištenje

Sočan, crni ribiz i grejp možete vidjeti u bogatom sastavu. Nježne note magnolije, ruža s egzotičnim elemijama i ružino drvo kombiniraju se u srcu. Sastav se nadopunjuje nagovještajem cedra, jantara i mošusa.

UPOTREBA

Parfemski proizvodi namijenjeni su odraslima. Sadrže alkohol, zapaljivi su i, ako se pogrešno koriste, također su opasni.

Upozorenje: Zapaljivo! Nemojte ga koristiti u blizini vatre! Ne nanositi blizu očiju ili nadražene i osjetljive kože. Rok trajanja nakon otvaranja označen je na ambalaži.

Ukoliko želite dobiti popis sastojaka za ovaj proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-mail i mi ćemo vam poslati sliku proizvoda sa prikazanim sastojcima. Proizvođači redovito mijenjaju sastojke i često nas čak i ne informiraju o tome. Na ovaj način, pobrinut ćemo se da zaprimite aktualni i ažurirani popis sastojaka.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija

Još nema recenzija!
Napišite prvu recenziju.

Alternative proizvoda


Odabrano za vas


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest