Želite poklon?

Uz kupnju Lacoste proizvoda iznad 25 €/188,36 HRK primate super poklon!

Lolita Lempicka Sweet Parfemske vode za žene

Niste ništa odabrali? Provjerite slične mirise Otvorite savjetnik

Opis proizvoda

Parfemska voda za žene Lolita Lempicka Sweet predstavljena je 2014. godine. Miris je kreirala Anne Flipo. Bočica mirisa je u obliku jabuke, žarko crvene boje. Slatki miris za žene koje prikazuje sve čari ženstvenosti. To je mirisna kombinacija zabranjenog voća, jabuke koja je na svoj osebujan skandalozno mošusan. Miris otvaraju šećer i višnja koje privlače kakao i iris. Snagu isenzualnost, mirisu pružaju mošus i drvo kašmira.

UPOTREBA

Parfemski proizvodi namijenjeni su odraslima. Sadrže alkohol, zapaljivi su i, ako se pogrešno koriste, također su opasni.

Upozorenje: Zapaljivo! Nemojte ga koristiti u blizini vatre! Ne nanositi blizu očiju ili nadražene i osjetljive kože. Rok trajanja nakon otvaranja označen je na ambalaži.

Ukoliko želite dobiti popis sastojaka za ovaj proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-mail i mi ćemo vam poslati sliku proizvoda sa prikazanim sastojcima. Proizvođači redovito mijenjaju sastojke i često nas čak i ne informiraju o tome. Na ovaj način, pobrinut ćemo se da zaprimite aktualni i ažurirani popis sastojaka.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija

Još nema recenzija!
Napišite prvu recenziju.

Alternative proizvoda


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:

Fiksni tečaj: 1 € = 7,53450 HRK

Made with by PragueBest