🎁 POKLON

 uz kupnju Calvin Klein proizvoda iznad 35 €.

Lancôme Trésor Parfemske vode za žene

Niste ništa odabrali? Provjerite slične mirise Otvorite savjetnik

Opis proizvoda

Lancome Trésor sastoji se od cvjetnih, voćnih, puderastih i jantarnih nota. Luksuzna bočica Trésor mirisa pristaje Vam u ruci poput dragocjenog dragulja. Trésor obuzima svaku ženu rafiniranom, suptilnom aurom. Parfumerka Sophia Grosjman obožava ruže i može se nositi s njima. Stvorila je miris Trésora kako bi "potaknuo zagrljaj". Trésor je bit ženstvenosti. Trésor je istančan, topao miris s karakterističnim baršunastim notama breskve i glatkom, vanilijom. Miris Trésor istovremeno je romantičan, sladak, nježan i izražajan.

UPOTREBA

Parfemski proizvodi namijenjeni su odraslima. Sadrže alkohol, zapaljivi su i, ako se pogrešno koriste, također su opasni.

Upozorenje: Zapaljivo! Nemojte ga koristiti u blizini vatre! Ne nanositi blizu očiju ili nadražene i osjetljive kože. Rok trajanja nakon otvaranja označen je na ambalaži.

Ukoliko želite dobiti popis sastojaka za ovaj proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-mail i mi ćemo vam poslati sliku proizvoda sa prikazanim sastojcima. Proizvođači redovito mijenjaju sastojke i često nas čak i ne informiraju o tome. Na ovaj način, pobrinut ćemo se da zaprimite aktualni i ažurirani popis sastojaka.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija

Još nema recenzija!
Napišite prvu recenziju.

Dodajte recenziju i pomozite drugima u izboru.

Alternative proizvoda


Odabrano za vas


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest