🎁 Poklon

uz kupnju Azzaro proizvoda iznad 45 €!

Lamborghini Acqua Toaletne vode za muškarce

Na zalihi   |  (ID: )
 
  21,10
Bit će dostavljeno
Na zalihi   |  (ID: )
19,21
Na zalihi   |  (ID: )
17,50
          
Na zalihi   |  (ID: )
10,28

Opis proizvoda

Brend Tonino Lamborghini poznat je ne samo po svojim luksuznim automobilima, već i po namještaju, odjeći i modnim dodacima izrađenim od najkvalitetnijih materijala. Toaletna voda za muškarce Acqua - elegantan orijentalni miris s pjenušavim nabojem za muškarce koji vole stil, dokaz je njegove kvalitete. Mirisni sastav, u početku jarko sočan, neko se vrijeme kombinira sa začinom, a na kraju se pretvara u orijentalni ton cedra i sandalovine sa slatkom začinjenom aromom graha tonkovca. Toaletna voda Lamborghini Acqua naglašava Vaš stil na poslovnom sastanku, druženju ili romantičnoj večeri sa ženom iz snova.

UPOTREBA

Parfemski proizvodi namijenjeni su odraslima. Sadrže alkohol, zapaljivi su i, ako se pogrešno koriste, također su opasni.

Upozorenje: Zapaljivo! Nemojte ga koristiti u blizini vatre! Ne nanositi blizu očiju ili nadražene i osjetljive kože. Rok trajanja nakon otvaranja označen je na ambalaži.

Ukoliko želite dobiti popis sastojaka za ovaj proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-mail i mi ćemo vam poslati sliku proizvoda sa prikazanim sastojcima. Proizvođači redovito mijenjaju sastojke i često nas čak i ne informiraju o tome. Na ovaj način, pobrinut ćemo se da zaprimite aktualni i ažurirani popis sastojaka.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija

Još nema recenzija!
Napišite prvu recenziju.

Odabrano za vas


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest