🎁 POKLON

uz kupnju 2 ili više Essie proizvoda.

L'Oréal Professionnel

2 poklona uz kupnju L'Oréal Professionnel proizvoda iznad 35 €.
POKLON: mini putno pakiranje L'Oréal Professionnel Vitamino Color Resveratrol Maska za kosu za žene 75 ml i L'Oréal Professionnel Vitamino Color Resveratrol Šampon za žene 100 ml
Akcija traje od 19.6.2024. do 2.7.2024. ili do rasprodaje zaliha. Požurite, broj poklona je ograničen!


Top proizvodi

Filtriranje proizvoda
Promjena kategorije
Razvrstaj po:
Razvrstaj po:
Razvrstaj po:

O brendu L'Oréal Professionnel

Svjetska i popularna marka kozmetike za kosu L'Oréal Professionnel , spada pod fenomenalnu grupu L'Oréal Group , koja se nalazi u srcu mode u Parizu. Brand koji se specijalizirao za proizvode za njegu kose ima veliki utjecaj na trendove u svijetu kozmetike. Kombinirajući osjećaj ljepote i detalje znanstvenih istraživanja, L'Oréal Professionnel stvorio je proizvode koje vole žene diljem svijeta.

Brand s velikim imenom - jedan i jedini L'Oréal Professionnel

Proizvodi L’Oréal Professionnel razvijani su putem najnovijih inovativnih tehnologija u suradnji s najboljim frizerima. L'Oréal Professionnel ima u svojoj ponudi najbolje profesionalne proizvode za kosu: šampon za kosu, maska za kosu, gel za kosu, sprej za fiksaciju kose, boje za kosu, proizvodi za stiliziranje i drugi proizvodi za njegu kose koje koriste frizeri i stilisti širom svijeta. Želiš stvarno najbolje proizvode za svoju kosu? Onda je L’Oréal Professionnel kozmetika za kosu ono što ti treba.

Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest