🎁 Poklon

uz kupnju Revolution proizvoda iznad 9,9 €

Juicy Couture Viva La Juicy Parfemske vode za žene

Na zalihi   |  (ID: )
52,40
Bit će dostavljeno

Testeri parfema i kozmetike uglavnom se ne razlikuju od standardnih proizvoda po sastavu, mirisu ili djelovanju. Ugodna razlika je znatno niža cijena. Još jedna razlika je pakiranje proizvoda. Ponekad je to obična kartonska kutija, ponekad kutija nedostaje. U slučaju mirisa, čak se i bočica može malo razlikovati, ponekad nedostaje čep raspršivača. Testeri nisu namijenjeni za osobnu upotrebu krajnjih kupaca. Testeri se mogu koristiti samo za predstavljanje i isprobavanje mirisa ili kozmetike kada se prodaju u prostorijama kupaca. Narudžbom testera kupac potvrđuje tu činjenicu i obvezuje se da tester neće koristiti za osobnu potrošnju niti ga preprodavati krajnjem kupcu. Više informacija možete pronaći u odredbama i uvjetima.
Na zalihi   |  (ID: )
55,30
Na zalihi   |  (ID: )
42,30
Na zalihi 1 do 3 kom   |  (ID: )
29,50
Niste ništa odabrali? Provjerite slične mirise Otvorite savjetnik

Opis proizvoda

Juicy Couture Viva La Juicy je novi miris za žene. Miris se otvara notama sočnog voća. Srce mirisa ublažava kozja krv, jasmin i gardenija. Miris zatvaraju tople note sandalovine, ambre, slatkih pralina i karamela. Viva La Juicy je miris namijenjen za mlade nesputane djevojke koje uživaju u životu.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija 5.0

(ocijenjeno 3x)

  • 100 % kupaca bi preporučilo proizvod drugima
  • 1x recenzije kupaca

Recenzija 1x

Antonija
Recenzija posjetitelja - Lijepa.hr

Parfem je savršen, elegantan, ženstven, dugotrajan, razigran, podiže raspoloženje. Bočica je predivna, ovo je parfem s kojim se ne može pogriješiti, za sve prilike i sva godišnja doba.

Dodajte recenziju i pomozite drugima u izboru.

Alternative proizvoda


Odabrano za vas


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest