🎁 Poklon

uz kupnju Tommy Hilfiger proizvoda iznad 40 €.

Jimmy Choo Jimmy Choo Toaletne vode za žene

          
Na zalihi   |  (ID: )
64,90
Bit će dostavljeno
Kupite za 38,94 € s kodom OUTLET40 Kupón můžete uplitnit do 10. 6. 2024 0:00

Testeri parfema i kozmetike uglavnom se ne razlikuju od standardnih proizvoda po sastavu, mirisu ili djelovanju. Ugodna razlika je znatno niža cijena. Još jedna razlika je pakiranje proizvoda. Ponekad je to obična kartonska kutija, ponekad kutija nedostaje. U slučaju mirisa, čak se i bočica može malo razlikovati, ponekad nedostaje čep raspršivača. Testeri nisu namijenjeni za osobnu upotrebu krajnjih kupaca. Testeri se mogu koristiti samo za predstavljanje i isprobavanje mirisa ili kozmetike kada se prodaju u prostorijama kupaca. Narudžbom testera kupac potvrđuje tu činjenicu i obvezuje se da tester neće koristiti za osobnu potrošnju niti ga preprodavati krajnjem kupcu. Više informacija možete pronaći u odredbama i uvjetima.
          
Na zalihi   |  (ID: )
51,70
Na zalihi   |  (ID: )
40,70
Niste ništa odabrali? Provjerite slične mirise Otvorite savjetnik

Opis proizvoda

Najpopularniji brand luksuznih cipela i dopunske opreme Jimmy Choo stiže s prvim parfemom, dao mu je jednostavno ime - Jimmy Choo. Toaletna voda Jimmy Choo se opisuje kao vrlo moderan, ženski miris pun senzualnosti. Primamljiva kompozicija parfema je cvjetna, čempres sa zelenim notama, tigrasta orhideja, slatka karamela i Indonezijski pačuli. Miris je na tržištu od 2011. godine.

UPOTREBA

Parfemski proizvodi namijenjeni su odraslima. Sadrže alkohol, zapaljivi su i, ako se pogrešno koriste, također su opasni.

Upozorenje: Zapaljivo! Nemojte ga koristiti u blizini vatre! Ne nanositi blizu očiju ili nadražene i osjetljive kože. Rok trajanja nakon otvaranja označen je na ambalaži.

Ukoliko želite dobiti popis sastojaka za ovaj proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-mail i mi ćemo vam poslati sliku proizvoda sa prikazanim sastojcima. Proizvođači redovito mijenjaju sastojke i često nas čak i ne informiraju o tome. Na ovaj način, pobrinut ćemo se da zaprimite aktualni i ažurirani popis sastojaka.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija 5.0

(ocijenjeno 1x)

  • 100 % kupaca bi preporučilo proizvod drugima
  • 1x recenzije kupaca

Recenzija 1x

Recenzija posjetitelja - Lijepa.hr

Izvrstan i idealan za jesen, dugo traje na kozi i podsjeća me na Gucci Rush.

  • Dugo se osjeca, predivan parfem
  • Nema
Dodajte recenziju i pomozite drugima u izboru.

Alternative proizvoda


Odabrano za vas


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest