🎁 Poklon

uz kupnju Azzaro proizvoda iznad 45 €!

Jimmy Choo Jimmy Choo Man Toaletne vode za muškarce

Na zalihi   |  (ID: )
54,50
Bit će dostavljeno
16 % iznad 59 €. Kod: ZAVAS16 Kupón můžete uplitnit do 20. 5. 2024 0:00

Testeri parfema i kozmetike uglavnom se ne razlikuju od standardnih proizvoda po sastavu, mirisu ili djelovanju. Ugodna razlika je znatno niža cijena. Još jedna razlika je pakiranje proizvoda. Ponekad je to obična kartonska kutija, ponekad kutija nedostaje. U slučaju mirisa, čak se i bočica može malo razlikovati, ponekad nedostaje čep raspršivača. Testeri nisu namijenjeni za osobnu upotrebu krajnjih kupaca. Testeri se mogu koristiti samo za predstavljanje i isprobavanje mirisa ili kozmetike kada se prodaju u prostorijama kupaca. Narudžbom testera kupac potvrđuje tu činjenicu i obvezuje se da tester neće koristiti za osobnu potrošnju niti ga preprodavati krajnjem kupcu. Više informacija možete pronaći u odredbama i uvjetima.
Na zalihi   |  (ID: )
57,30
Na zalihi   |  (ID: )
45,50
Niste ništa odabrali? Provjerite slične mirise Otvorite savjetnik

Opis proizvoda

Toaletna voda Jimmy Choo Jimmy Choo Man je senzualni miris koji je predstavljen 2014. godine. Jimmy Choo Man namijenjen je muškarcima koji imaju svoj stil. Kreatorica mirisa je Anne Flipo.

  • aromatično - voćni miris
  • za samouvjerene i sofisticirane muškarce
  • prikladan za svakodnevno korištenje

Sastav kombinira aromatične note začina s blago voćnom bojom. Ovdje možete osjetiti meke note lavande, zajedno sa svježim mirisom dinje i ananasa. Obogatite svoj stil s mirisom za muškarce Jimmy Choo Jimmy Choo Man.

UPOTREBA

Parfemski proizvodi namijenjeni su odraslima. Sadrže alkohol, zapaljivi su i, ako se pogrešno koriste, također su opasni.

Upozorenje: Zapaljivo! Nemojte ga koristiti u blizini vatre! Ne nanositi blizu očiju ili nadražene i osjetljive kože. Rok trajanja nakon otvaranja označen je na ambalaži.

Ukoliko želite dobiti popis sastojaka za ovaj proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-mail i mi ćemo vam poslati sliku proizvoda sa prikazanim sastojcima. Proizvođači redovito mijenjaju sastojke i često nas čak i ne informiraju o tome. Na ovaj način, pobrinut ćemo se da zaprimite aktualni i ažurirani popis sastojaka.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija

Još nema recenzija!
Napišite prvu recenziju.

Alternative proizvoda


Odabrano za vas


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest