Poklon uz kupnju

Mauboussin proizvoda iznad 19.9 €!
POKLON: kozmetička torbica

Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum Intense Parfemske vode za muškarce

Niste ništa odabrali? Provjerite slične mirise Otvorite savjetnik

Opis proizvoda

Jean Paul Gaultier je u svijet mode ušao bez formalnog obrazovanja. Svojim crtežima "gnjavio" je slavnog dizajnera tako dugo, sve dok ga Pierre Cardin nije primio za svog asistenta. Jean Paul Gaultier promijenio je nekoliko učitelja te je 1976. godine predstavio svoju prvu kolekciju. Gaultieru ništa nije bilo sveto, inspiraciju je potpuno smireno crpio i na ulici te je na pistu slao tetovirane modele ili punašne modele. Na sličan način se počeo baviti i mirisima - damski parfem Jean Paul Gaultier Classique stavio je u bočicu koja ima oblik prsatog torza i Le Male, trenutačno jednu od najprodavanijih muških mirisa u Europi promovira u reklami mišićavi mornar s tetoviranim cvjetovima na grudima. Diljem svijeta poznati parfemi Jean Paul Gaultier spadaju među popularnije parfema duži niz godina.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija 5.0

(ocijenjeno 1x)

  • 100 % kupaca bi preporučilo proizvod drugima
  • 1x recenzije kupaca

Recenzija 1x

Recenzija posjetitelja - Lijepa.hr

Ovaj dečko ( le male ) je PARFEM , koji je toliko dobro izbalansiran da se dogodilo da ljepši spol ima potrebu da vas poje.d.e , jer je senzualnost kod njega ono što je bila glasnoća projekcije kod Ultra mala Ovaj parfem je čudesan i u sobi do se osjeti ... ali na svoj ssnzualan način , uz negodovanje sudjeda ... " može malo tiše , radim ujutro " Još nije reformuliran , što će biti , kao sa svim takvim vanserijskim izdanjima kupite ako ste u mogućnosti , jer je predivan !

  • Toplina , senzualnost , iris u svojem najdivnijem izdanju , lavanda koja daje svoju opjevanu divotu ... to je Le parfum
  • Trajnost bez problema 6-8 sati
  • Nea ni u tragovima ❇✨
Dodajte recenziju i pomozite drugima u izboru.

Alternative proizvoda


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija: