🎁 POKLON

 uz kupnju Calvin Klein proizvoda iznad 35 €.

Iceberg Homme Toaletne vode za muškarce

Na zalihi   |  (ID: )
20,70
Bit će dostavljeno

Testeri parfema i kozmetike uglavnom se ne razlikuju od standardnih proizvoda po sastavu, mirisu ili djelovanju. Ugodna razlika je znatno niža cijena. Još jedna razlika je pakiranje proizvoda. Ponekad je to obična kartonska kutija, ponekad kutija nedostaje. U slučaju mirisa, čak se i bočica može malo razlikovati, ponekad nedostaje čep raspršivača. Testeri nisu namijenjeni za osobnu upotrebu krajnjih kupaca. Testeri se mogu koristiti samo za predstavljanje i isprobavanje mirisa ili kozmetike kada se prodaju u prostorijama kupaca. Narudžbom testera kupac potvrđuje tu činjenicu i obvezuje se da tester neće koristiti za osobnu potrošnju niti ga preprodavati krajnjem kupcu. Više informacija možete pronaći u odredbama i uvjetima.
          
Na zalihi   |  (ID: )
12,34
Na zalihi   |  (ID: )
19,90
Niste ništa odabrali? Provjerite slične mirise Otvorite savjetnik

Opis proizvoda

Iceberg Homme - prvi je miris brenda Iceberg iz 1990. godine. Homme je dugotrajni miris koji u gornjoj noti sadrži bergamot i limun, ima cvjetnu notu srca, a zaokružuje ga mošus i drvo. Svježi i muževan miris Homme prikladan je za svako godišnje doba.

  • aromatični miris
  • za modernog kavalira
  • prikladan za dan, posebice za toplije vrijeme

Miris se otvara svježim notama nerolija, zelenim notama, bergamotom, aromom naranče, ljekovitom lavandom i crvenim bobicama. U srcu mirisa prevladavaju muškatni oraščić, frezija, ruža, ciklama, zumbul, karanfil, perunika i jasmin na toploj bazi mošusa, sandalovine, virdžinijskog cedra, pačulija, hrastove mahovine, jantra i kože.

UPOTREBA

Parfemski proizvodi namijenjeni su odraslima. Sadrže alkohol, zapaljivi su i, ako se pogrešno koriste, također su opasni.

Upozorenje: Zapaljivo! Nemojte ga koristiti u blizini vatre! Ne nanositi blizu očiju ili nadražene i osjetljive kože. Rok trajanja nakon otvaranja označen je na ambalaži.

Ukoliko želite dobiti popis sastojaka za ovaj proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-mail i mi ćemo vam poslati sliku proizvoda sa prikazanim sastojcima. Proizvođači redovito mijenjaju sastojke i često nas čak i ne informiraju o tome. Na ovaj način, pobrinut ćemo se da zaprimite aktualni i ažurirani popis sastojaka.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija

Još nema recenzija!
Napišite prvu recenziju.

Alternative proizvoda


Odabrano za vas


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest