🎁 POKLON

uz kupnju Adidas proizvoda iznad 9,90 €!

Guerlain Shalimar Toaletne vode za žene

          
Na zalihi   |  (ID: )
91,62
Bit će dostavljeno
16 % iznad 59 €. Kod: ZAVAS16 Kupón můžete uplitnit do 24. 6. 2024 0:00
Niste ništa odabrali? Provjerite slične mirise Otvorite savjetnik

Opis proizvoda

Miris Shalimar inpiriran je ljubavlju između indijskog vladara i njegove supruge Mumtaz-Mahal, za koju je sagradio Taj Mahal. Shalimar je ime vrtova u kojima su se sreli vladar i njegova supruga. Glavna komponenta mirisa Shalimar je vanilija u kombinaciji s nepogrješivim dimnom notom tamjana i opoponaksa. Gorki bergamot, intenzivna vanilija i tamjan idealan je za ljubitelje orijentalnih parfema.

UPOTREBA

Parfemski proizvodi namijenjeni su odraslima. Sadrže alkohol, zapaljivi su i, ako se pogrešno koriste, također su opasni.

Upozorenje: Zapaljivo! Nemojte ga koristiti u blizini vatre! Ne nanositi blizu očiju ili nadražene i osjetljive kože. Rok trajanja nakon otvaranja označen je na ambalaži.

Ukoliko želite dobiti popis sastojaka za ovaj proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-mail i mi ćemo vam poslati sliku proizvoda sa prikazanim sastojcima. Proizvođači redovito mijenjaju sastojke i često nas čak i ne informiraju o tome. Na ovaj način, pobrinut ćemo se da zaprimite aktualni i ažurirani popis sastojaka.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija 5.0

(ocijenjeno 1x)

  • 100 % kupaca bi preporučilo proizvod drugima
Dodajte recenziju i pomozite drugima u izboru.

Alternative proizvoda


Odabrano za vas


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest