GRATIS dostava

uz kupnju Urban Decay proizvoda iznad 59 €.

Guerlain Mon Guerlain Florale Parfemske vode za žene

Niste ništa odabrali? Provjerite slične mirise Otvorite savjetnik

Opis proizvoda

Parfemska voda Guerlain Mon Guerlain Florale,iz 2018. godine, ženstveni je miris inspiriran glumicom Angelinom Jolie, snažnom i senzualnom ženom koja svladava sve zamke života s ponosom i elegancijom. Zahvaljujući mirisu Mon Guerlain Florale iznenada ćete se preseliti u čarobnu francusku Provansu s lavandom, oslobađeni svih svojih briga i problema. Postignite novu energiju i kreativni zamah prekrasnim mirisom Mon Guerlain Florale !

  • Cvjetni miris s daškom drveta
  • Prikladan za svakodnevno korištenje tijekom proljeća,
  • Miris koji je stvorio Thierry Wasser.

Vrlo ženstveni miris Guerlain Mon Guerlain Florale sadrži na samom početku posebne note lavande, nadopunjene osvježavajućim bergamotom. U cvjetnom dijelu susreću se note arapskog jasmina, božura, cvijeta naranče i kanange. Uzbudljiva završna obrada sadrži bogat iris, slatku vaniliju i topla sandalovina.

Upotreba

Parfemski proizvodi namijenjeni su odraslima. Sadrže alkohol, zapaljivi su i, ako se pogrešno koriste, također su opasni.

Upozorenje: Zapaljivo! Nemojte ga koristiti u blizini vatre! Ne nanositi blizu očiju ili nadražene i osjetljive kože. Rok trajanja nakon otvaranja označen je na ambalaži.

Ukoliko želite dobiti popis sastojaka za ovaj proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-mail i mi ćemo vam poslati sliku proizvoda sa prikazanim sastojcima. Proizvođači redovito mijenjaju sastojke i često nas čak i ne informiraju o tome. Na ovaj način, pobrinut ćemo se da zaprimite aktualni i ažurirani popis sastojaka.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija

Još nema recenzija!
Napišite prvu recenziju.

Alternative proizvoda


Odabrano za vas


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest