🚛 GRATIS DOSTAVA

uz kupnju Jil Sander, Joop!, Davidoff proizvoda iznad 30 €

Guerlain L´Instant de Guerlain Toaletne vode za žene

Niste ništa odabrali? Provjerite slične mirise Otvorite savjetnik

Opis proizvoda

Za svoj novi miris L'Instant, Guerlain je stvorio rafiniranu, laganu bočicu savršenstva, prožetu senzualnošću i ljepotom koja je u skladu s najboljom tradicijom ovog brenda. L'Instant de Guerlain spoj je tradicije i modernosti, spoj luksuza i ljepote. Ovaj miris L'Instant plemeniti je čuvar, zli hvatač i čuvar snova. Na početku je L'Instanta vrlo sladak, osjete se med i vanilija, čak i kombinacija meda i limuna koji je jednostavan i nenametljiv. Note meda nadopunjuju se opojnom magnolijom, a baza je topla i malo suhog praha. L'Instant je zavodljiv miris, prikladan za društvene prigode, a može očarati svakog muškarca.

UPOTREBA

Parfemski proizvodi namijenjeni su odraslima. Sadrže alkohol, zapaljivi su i, ako se pogrešno koriste, također su opasni.

Upozorenje: Zapaljivo! Nemojte ga koristiti u blizini vatre! Ne nanositi blizu očiju ili nadražene i osjetljive kože. Rok trajanja nakon otvaranja označen je na ambalaži.

Ukoliko želite dobiti popis sastojaka za ovaj proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-mail i mi ćemo vam poslati sliku proizvoda sa prikazanim sastojcima. Proizvođači redovito mijenjaju sastojke i često nas čak i ne informiraju o tome. Na ovaj način, pobrinut ćemo se da zaprimite aktualni i ažurirani popis sastojaka.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija 5.0

(ocijenjeno 1x)

  • 100 % kupaca bi preporučilo proizvod drugima
Dodajte recenziju i pomozite drugima u izboru.

Alternative proizvoda


Odabrano za vas


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest