🎁 Poklon

uz kupnju MUGLER proizvoda iznad 40 €.

Guerlain L´Homme Ideal Parfemske vode za muškarce

Niste ništa odabrali? Provjerite slične mirise Otvorite savjetnik

Opis proizvoda

Miris za muškarce Guerlain L'Homme Ideal skriva beskrajnu svježinu citrusa koji su obogaćeni orijentalnim dodirom. Parfemska voda L'Homme Ideal predstavlja snažnog, samouvjerenog muškarca koji želi biti u središtu pozornosti. Voli stil, avanturu i slobodu. Miris L'Homme Ideal otkriva svježinu cvjetova citrusa i naranče. Nježne note ružmarina polako napreduju u slatkom srcu gdje se miješaju bademi i tonkovac. Intenzivan miris kože i cedra upotpunjava ovaj jedinstveni sastav. Ova bogata mirisna esencija savršeno nadopunjuje Vaš stil i vodi ga do savršenstva. Probudite želju i strast. Uz miris Guerlain L'Homme Ideal, nijedna žena Vam neće moći odoljeti. Prepustite se jedinstvenom osjećaju snage i elegancije uz miris za muškarce Guerlain L'Homme Ideal.

UPOTREBA

Parfemski proizvodi namijenjeni su odraslima. Sadrže alkohol, zapaljivi su i, ako se pogrešno koriste, također su opasni.

Upozorenje: Zapaljivo! Nemojte ga koristiti u blizini vatre! Ne nanositi blizu očiju ili nadražene i osjetljive kože. Rok trajanja nakon otvaranja označen je na ambalaži.

Ukoliko želite dobiti popis sastojaka za ovaj proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-mail i mi ćemo vam poslati sliku proizvoda sa prikazanim sastojcima. Proizvođači redovito mijenjaju sastojke i često nas čak i ne informiraju o tome. Na ovaj način, pobrinut ćemo se da zaprimite aktualni i ažurirani popis sastojaka.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija

Još nema recenzija!
Napišite prvu recenziju.

Alternative proizvoda


Odabrano za vas


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest