🎁 POKLON

uz kupnju 2 ili više Essie proizvoda.

Guerlain L´Heure Bleue Parfemske vode za žene

Niste ništa odabrali? Provjerite slične mirise Otvorite savjetnik

Opis proizvoda

Parfemska voda Guerlain L'Heure Bleue je cvjetno - orijentalni miris predstavljen 1912. godine. Jacques Guerlain je kreator mirisa. L'Heure Bleue širi atmosferu u trenutku kad sunce nestane ispod horizonta i nebo je obojeno noćnim baršunom. Jacques Guerlain ovaj minljivi trenutak slavi s pregršt suhih i nježnih cvjetova umotanih u dah praha koji krilo vuku prema orijentalnim notama. Njegov miris, L'Heure Bleue, izvrsna je odlika uživanju u životu i romantizmu. Izvrsno izražava trenutak kada "noć još nije našla svoju zvijezdu". Miris se otvara ljutkastim anisom koji vodi u cvjetno srce na bazi vanilije, mošusa, irisa i sandalovine.

UPOTREBA

Parfemski proizvodi namijenjeni su odraslima. Sadrže alkohol, zapaljivi su i, ako se pogrešno koriste, također su opasni.

Upozorenje: Zapaljivo! Nemojte ga koristiti u blizini vatre! Ne nanositi blizu očiju ili nadražene i osjetljive kože. Rok trajanja nakon otvaranja označen je na ambalaži.

Ukoliko želite dobiti popis sastojaka za ovaj proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-mail i mi ćemo vam poslati sliku proizvoda sa prikazanim sastojcima. Proizvođači redovito mijenjaju sastojke i često nas čak i ne informiraju o tome. Na ovaj način, pobrinut ćemo se da zaprimite aktualni i ažurirani popis sastojaka.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija

Još nema recenzija!
Napišite prvu recenziju.

Alternative proizvoda


Odabrano za vas


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest