GRATIS dostava

uz kupnju Urban Decay proizvoda iznad 59 €.

Guerlain Chamade Toaletne vode za žene

Niste ništa odabrali? Provjerite slične mirise Otvorite savjetnik

Opis proizvoda

Chamade je remek-djelo, izuzetno ženstvenog mirisa, zanimljivo, originalno i istodobno savršeno nošeno i ugodno okruženju. Ovaj miris iz 1969. godine neki smatraju najboljim djelom Jean-Paula Guerlaina. Ovoga puta inspiracija je bio roman Francuza Sagana "La Chamade" (objavljen 1994. godine pod naslovom Shamada), čija junakinja, lijepa i inteligentna žena, teško može pronaći ljubav i odgovoriti na neka životna pitanja. U Napoleonovo vrijeme "chamade" je bio signal za povlačenje, koji su izdali bubnjari brzim bubnjanjem. U knjizi se taj izraz koristi kao metafora za srce koje se zaljubljuje.

  • cvjetno - drveni miris
  • za samouvjerene i zaljubljene žene
  • prikladan za svakodnevno korištenje

Miris odražava ubrzani otkucaj srca zaljubljene osobe, a zasniva se na notama zumbula i crnog ribiza. U srcu stanuju jasmin, đurđevak, ruža, galbanum, klinčić i jorgovan na bazi vanilije, sandalovine, benzoina, vetivera, tolu balzama, ambre i peruanskog balzama.

UPOTREBA

Parfemski proizvodi namijenjeni su odraslima. Sadrže alkohol, zapaljivi su i, ako se pogrešno koriste, također su opasni.

Upozorenje: Zapaljivo! Nemojte ga koristiti u blizini vatre! Ne nanositi blizu očiju ili nadražene i osjetljive kože. Rok trajanja nakon otvaranja označen je na ambalaži.

Ukoliko želite dobiti popis sastojaka za ovaj proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-mail i mi ćemo vam poslati sliku proizvoda sa prikazanim sastojcima. Proizvođači redovito mijenjaju sastojke i često nas čak i ne informiraju o tome. Na ovaj način, pobrinut ćemo se da zaprimite aktualni i ažurirani popis sastojaka.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija

Još nema recenzija!
Napišite prvu recenziju.

Alternative proizvoda


Odabrano za vas


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest