🎁 Poklon

uz kupnju L'Oréal Paris, Garnier ili Mixa proizvoda za njegu kože lica iznad 20 €.
 

Givenchy Live Irrésistible Parfemske vode za žene

Niste ništa odabrali? Provjerite slične mirise Otvorite savjetnik

Opis proizvoda

Zavodljiv, neodoljiv i vrlo ženstven - ovo je novi ženski miris Givenchy Live Irresistible za 2015. godinu. Zapanjujući miris krije mješavinu sočnog voća i cvijeća. Miriše na svježi ananas i grejp, koji se polako stapa s dozom nježnog cvijeća. Sastav je upotpunjen pikantnim mirisom papra, ambergrisa i slatkih pralina. Uživajte u svakom danu i budite samouvjereni. Parfemska voda za žene Givenchy Live Irresistible savršeno nadopunjuje Vaš stil.

UPOTREBA

Parfemski proizvodi namijenjeni su odraslima. Sadrže alkohol, zapaljivi su i, ako se pogrešno koriste, također su opasni.

Upozorenje: Zapaljivo! Nemojte ga koristiti u blizini vatre! Ne nanositi blizu očiju ili nadražene i osjetljive kože. Rok trajanja nakon otvaranja označen je na ambalaži.

Ukoliko želite dobiti popis sastojaka za ovaj proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-mail i mi ćemo vam poslati sliku proizvoda sa prikazanim sastojcima. Proizvođači redovito mijenjaju sastojke i često nas čak i ne informiraju o tome. Na ovaj način, pobrinut ćemo se da zaprimite aktualni i ažurirani popis sastojaka.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija

Još nema recenzija!
Napišite prvu recenziju.

Alternative proizvoda


Odabrano za vas


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest