🎁 Poklon

uz kupnju MUGLER proizvoda iznad 40 €.

Ford Mustang Mustang Toaletne vode za muškarce

Opis proizvoda

Ford Mustang Mustang osmišljen je za intenzivne i divlje muškarce koji obožavaju luksuzne automobile ovog brenda. Predstavljen 2007. godine, kombinira pažljivo odabrane sastojke mirisa u skladnu cjelinu.

  • Svježe začinjen drveni miris,
  • Prikladan za svakodnevno korištenje tijekom proljeća i ljeta.

Miris se sastoji od svježe arome limuna, aromatične lavande i svježih nota đumbira. U roku od nekoliko minuta početni tonovi blijede i zamjenjuju ih toplo cedrovo drvo i muški miris duhana. Baza uključuje pačuli, suncobran i jedinstvenu aromu jele. Ispunite svoj stil i podržite svoju karizmu.

Upotreba

Parfemski proizvodi namijenjeni su odraslima. Sadrže alkohol, zapaljivi su i, ako se pogrešno koriste, također su opasni.

Upozorenje: Zapaljivo! Nemojte ga koristiti u blizini vatre! Ne nanositi blizu očiju ili nadražene i osjetljive kože. Rok trajanja nakon otvaranja označen je na ambalaži.

Ukoliko želite dobiti popis sastojaka za ovaj proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-mail i mi ćemo vam poslati sliku proizvoda sa prikazanim sastojcima. Proizvođači redovito mijenjaju sastojke i često nas čak i ne informiraju o tome. Na ovaj način, pobrinut ćemo se da zaprimite aktualni i ažurirani popis sastojaka.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija

Još nema recenzija!
Napišite prvu recenziju.

Odabrano za vas


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest