GRATIS dostava

uz kupnju Salvatore Ferragamo i Emanuel Ungaro proizvoda iznad 39 €

Escentric Molecules Molecule 02 Toaletne vode

Niste ništa odabrali? Provjerite slične mirise Otvorite savjetnik

Opis proizvoda

Želite li se istaknuti u gomili i tražite miris koji se može pohvaliti izvornim sastavom? Onda uniseks toaletna voda Escentric Molecules Molecule 02 definitivno ne bi trebala izmaći vašoj pozornosti.

Njegova jedinstvenost leži u činjenici da, za razliku od većine mirisa, temelji na sintetičkim komponentama mirisa. Orijentalno-cvjetni miris, pogodan i za muškarce i za žene, lansiran je 2008. godine.

Toaletna voda iz radionice talentiranog parfumera Geza Schoena karakterizirana je kao mekana i svježa. Skriva se iza minimalističkog dizajna bočice i posebno je prikladna za svakodnevno nošenje.

Orijentalno-cvjetni miris za muškarce i žene Escentric Molecules

Toaletna voda, koja se prema recenzijama korisnika ističe dugotrajnošću, kombinacija je ambroksana, Iso E Super, irisa i jasmina.

Neka toaletna voda za muškarce i žene Escentric Molecules Molecule 02 bude jedinstveni dodatak svakom vašem danu.

UPOTREBA

Parfemski proizvodi namijenjeni su odraslima. Sadrže alkohol, zapaljivi su i, ako se pogrešno koriste, također su opasni.

Upozorenje: Zapaljivo! Nemojte ga koristiti u blizini vatre! Ne nanositi blizu očiju ili nadražene i osjetljive kože. Rok trajanja nakon otvaranja označen je na ambalaži.

Ukoliko želite dobiti popis sastojaka za ovaj proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-mail i mi ćemo vam poslati sliku proizvoda sa prikazanim sastojcima. Proizvođači redovito mijenjaju sastojke i često nas čak i ne informiraju o tome. Na ovaj način, pobrinut ćemo se da zaprimite aktualni i ažurirani popis sastojaka.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija 5.0

(ocijenjeno 3x)

  • 100 % kupaca bi preporučilo proizvod drugima
  • 2x recenzije kupaca

Recenzija 2x


Recenzija posjetitelja - Lijepa.hr

Najbolji miris koji sam ikada koristio

  • Dugotrajan, osjeća se na mahove intenzivno pa nestane i opet se pojavi..specifičan, jednostav, svjež i nadasve drugačiji od drugih
  • Ne nalazim ih
Viktorija
Recenzija posjetitelja - Lijepa.hr

Odlican


Dodajte recenziju i pomozite drugima u izboru.

Alternative proizvoda


Odabrano za vas


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest