Želite poklon?

Uz kupnju Lacoste proizvoda iznad 25 €/188,36 HRK primate super poklon!

Elizabeth Arden Always Red Toaletne vode za žene

Niste ništa odabrali? Provjerite slične mirise Otvorite savjetnik

Opis proizvoda

Toaletna voda za žene Elizabeth Arden Always Red predstavljena je 2015. godine kao limitirano izdanje. Miris je dio kolekcije Red Door iz 1989. godine. Svijetle note crvene šljive, narančaste boje krvi i marakuje dovode do teksturiranog cvjetnog srca arapskog jasmina, ružičaste frezije i baršunastih latica ruža. Sofisticirano suho oblaganje praline, kašmirove šume i jantara posljednji je dodir ovog mirisa.

UPOTREBA

Parfemski proizvodi namijenjeni su odraslima. Sadrže alkohol, zapaljivi su i, ako se pogrešno koriste, također su opasni.

Upozorenje: Zapaljivo! Nemojte ga koristiti u blizini vatre! Ne nanositi blizu očiju ili nadražene i osjetljive kože. Rok trajanja nakon otvaranja označen je na ambalaži.

Ukoliko želite dobiti popis sastojaka za ovaj proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-mail i mi ćemo vam poslati sliku proizvoda sa prikazanim sastojcima. Proizvođači redovito mijenjaju sastojke i često nas čak i ne informiraju o tome. Na ovaj način, pobrinut ćemo se da zaprimite aktualni i ažurirani popis sastojaka.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija

Još nema recenzija!
Napišite prvu recenziju.

Alternative proizvoda


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:

Fiksni tečaj: 1 € = 7,53450 HRK

Made with by PragueBest