SUPER POKLON

uz kupnju Dermacol proizvoda iznad 15,90 €!

Dunhill Icon Parfemske vode za muškarce

Niste ništa odabrali? Provjerite slične mirise Otvorite savjetnik

Opis proizvoda

Britanska modna kuća Dunhill predstavila je parfemsku vodu Icon 2015. godine. Miris je kreirao parfumer Carlos Benaim. Aromatično-drvena komozicija započinje svježim bergamotom nerolijem začinjeni paprom. U srcu mirisa nailazimo na lavandu iz Provanse začinjenu crnim paprom i slatkim kardamomom. Na kraju se prepustite snažnom mirisu dragocjenog drveta agara, vetivera, kože i hrastove mahovine. Lice parfema je Andrew Cooper, a fotografkinja kampanje je Annie Leibovitz.

UPOTREBA

Parfemski proizvodi namijenjeni su odraslima. Sadrže alkohol, zapaljivi su i, ako se pogrešno koriste, također su opasni.

Upozorenje: Zapaljivo! Nemojte ga koristiti u blizini vatre! Ne nanositi blizu očiju ili nadražene i osjetljive kože. Rok trajanja nakon otvaranja označen je na ambalaži.

Ukoliko želite dobiti popis sastojaka za ovaj proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-mail i mi ćemo vam poslati sliku proizvoda sa prikazanim sastojcima. Proizvođači redovito mijenjaju sastojke i često nas čak i ne informiraju o tome. Na ovaj način, pobrinut ćemo se da zaprimite aktualni i ažurirani popis sastojaka.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija 5.0

(ocijenjeno 1x)

  • 100 % kupaca bi preporučilo proizvod drugima
Dodajte recenziju i pomozite drugima u izboru.

Alternative proizvoda


Odabrano za vas


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija: