🎁 POKLON

uz kupnju Dermacol proizvoda iznad 19,90 €

Dolce&Gabbana Pour Homme Toaletne vode za muškarce

          
Na zalihi   |  (ID: )
 
  73,20
Bit će dostavljeno
16 % iznad 59 €. Kod: ZAVAS16 Kupón můžete uplitnit do 24. 6. 2024 0:00

Testeri parfema i kozmetike uglavnom se ne razlikuju od standardnih proizvoda po sastavu, mirisu ili djelovanju. Ugodna razlika je znatno niža cijena. Još jedna razlika je pakiranje proizvoda. Ponekad je to obična kartonska kutija, ponekad kutija nedostaje. U slučaju mirisa, čak se i bočica može malo razlikovati, ponekad nedostaje čep raspršivača. Testeri nisu namijenjeni za osobnu upotrebu krajnjih kupaca. Testeri se mogu koristiti samo za predstavljanje i isprobavanje mirisa ili kozmetike kada se prodaju u prostorijama kupaca. Narudžbom testera kupac potvrđuje tu činjenicu i obvezuje se da tester neće koristiti za osobnu potrošnju niti ga preprodavati krajnjem kupcu. Više informacija možete pronaći u odredbama i uvjetima.
          
Na zalihi   |  (ID: )
75,59
Na zalihi   |  (ID: )
56,50
Niste ništa odabrali? Provjerite slične mirise Otvorite savjetnik

Opis proizvoda

Uzbuđujuća, dinamična, atraktivna, agresivna svježina koja odražava dva lica ovog mirisa Dolce & Gabbana Pour Homme kroz citrusne note (bergamot, naranča, mandarina, limun) koji također pobuđuju misli na slatku dolinu s narančama, njegovu divlju i na svoj način nenametljivu stranu. Umirujuća i svježa lavanda koja pobuđuje jug Francuske, tako uvjerljivo poznat a opet tako daleko. Jednostavnost kadulje stapa se sa intenzivnom snagom lavande i drskim paprom. Drsko muževan i unatoč tome egzotičan miris Dolce & Gabbana Pour Homme slobodan miris dragocjenih drva (cedar), snažni introvertni dodir duhana i ugodan svježi miris mahune tonka. Trijezna, klasično plava i srebrna bočica oble siluete proizveden je tako da točno sjeda u muški dlan.

Upotreba

Parfemski proizvodi namijenjeni su odraslima. Sadrže alkohol, zapaljivi su i, ako se pogrešno koriste, također su opasni.

Upozorenje: Zapaljivo! Nemojte ga koristiti u blizini vatre! Ne nanositi blizu očiju ili nadražene i osjetljive kože. Rok trajanja nakon otvaranja označen je na ambalaži.

Ukoliko želite dobiti popis sastojaka za ovaj proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-mail i mi ćemo vam poslati sliku proizvoda sa prikazanim sastojcima. Proizvođači redovito mijenjaju sastojke i često nas čak i ne informiraju o tome. Na ovaj način, pobrinut ćemo se da zaprimite aktualni i ažurirani popis sastojaka.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija 5.0

(ocijenjeno 1x)

  • 100 % kupaca bi preporučilo proizvod drugima
Dodajte recenziju i pomozite drugima u izboru.

Alternative proizvoda


Odabrano za vas


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest