50 % POPUST

Kupite jedan proizvod, primite 50 % popust na drugi proizvod!
Akcija vrijedi uz kupnju L'Oréal Paris, Garnier ili Mixa proizvoda za njegu kože lica. 

Cuba Magnum Gold Toaletne vode za muškarce

Opis proizvoda

Dođite u sunčanu Kubu mirisom toaletne vode Cuba Magnum Gold i okusite neponovljivu atmosferu ove zemlje. Svježi, slasni sastav, koji se krije iza upečatljivog dizajna bočice u obliku kubanskih cigara, daje Vam sjaj. Mirisni sastav zasnovan je na pažljivom odabiru sastojaka kombiniranih u skladnom mirisnom koncertu.

  • voćni miris
  • za modernog kavalira
  • prikladan za dan, posebice za toplije vrijeme

Muževnost, karizma, šarm - to su riječi koje savršeno opisuju ovaj miris. Izdvojite se iz gomile zahvaljujući kombinaciji osvježavajućeg bergamota, paprati, egzotičnog ananasa i smreke. Sami otkrijte da ovaj miris žene jako dobro prihvaćaju. Dopustite da vas maštoviti dizajn i sastav toaletne vode Cuba Magnum Gold uvjeri u to!

UPOTREBA

Parfemski proizvodi namijenjeni su odraslima. Sadrže alkohol, zapaljivi su i, ako se pogrešno koriste, također su opasni.

Upozorenje: Zapaljivo! Nemojte ga koristiti u blizini vatre! Ne nanositi blizu očiju ili nadražene i osjetljive kože. Rok trajanja nakon otvaranja označen je na ambalaži.

Ukoliko želite dobiti popis sastojaka za ovaj proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-mail i mi ćemo vam poslati sliku proizvoda sa prikazanim sastojcima. Proizvođači redovito mijenjaju sastojke i često nas čak i ne informiraju o tome. Na ovaj način, pobrinut ćemo se da zaprimite aktualni i ažurirani popis sastojaka.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija

Još nema recenzija!
Napišite prvu recenziju.

Odabrano za vas


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest