Lijepa.hr

★ VIP 15 % popust ★ iznad 390 kn. > Kod: VIKEND

Kozmetička torbica za putovanja - Što ponijeti?

28 3

2022. godina je godina u kojoj smo se već naučiliti živjeti s corona virusom i putovanja više nisu samo neostvarive želje. Nadamo se da vam ove godine putovanja neće nedostajati, a kako biste bili spremni za nadolazeća putovanja (u daleke, toplije krajeve, na skijanje, city breaks-ove, odmore u toplicama...) donosimo vam SADRŽAJ KOZMETIČKE TORBICE za svako putovanje. Sve proizvode možete kupiti kod nas, tako da vam stavljamo i linkove na sve proizvode. NOSITE MALA PAKIRANJA

Znate na koliko dana putujete i koliko vam mililitara određenog proizvoda treba - ponesite upravo toliko (plus još malo za rezervu). Izbjegavajte velika pakiranja, jer tako štedite prostor, a i kofer će biti znatno lakši.
Svima nam je znano kako su mala pakiranja skuplja u odnosu na veća pakiranja. Zato si presipajte proizvode iz velikih pakiranja u putne bočice i posudice - savršene su i za putovanja avionom, gdje se posebno treba paziti na količinu koja se smije unijeti.

DIJELITE  PROIZVODE S PARTNEROM, PRIJATELJICOM...

Ponesite jednu pastu za zube, jednu pjenu za brijanje, jednu masku za kosu... osim ako pratite naše prvo pravilo pa ste si ponijeli točno onoliko koliko vam treba. Tada ovaj savjet nije primjenjiv za vas.

NE NOSITE PREVIŠE MAKEUP-A

Osobito ako putujete u toplije krajeve, minimalno makeup-a ćete koristiti. Unaprijed isplanirajte putovanje - mjesta koja ćete posjetiti - hoćete li se samo kupati i istraživati okolna mjesta ili ćete ići na večere, u izlaske... i tome prilagodite svoju makeup kozmetičku torbicu. Isto vrijedi i za odjeću.

NE NOSITE PROIZVODE KOJE NE KORISTITE

Mislite li da ćete baš na skijanju raditi pilin tijela, ako to inače ne prakticirate? Mislite li da ćete, nakon cjelodnevnog istraživanja nepoznatog grada, mazati tijelo losionom, ako to ni inače ne radite? Teško. Zato ponesite proizvode koji volite i koristite.

Osim ako idete na ljetovanje, onda ponesite ulja za tijelo, lice, kosu, maslace za brže tamnjenje, losione poslije sunčanja..., jer kada ćete to koristiti, ako ne tada.

DODATNI DIO KOZMETIKE:


Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.