GRATIS dostava

uz kupnju Salvatore Ferragamo i Emanuel Ungaro proizvoda iznad 39 €

Christian Dior Hypnotic Poison Parfemske vode za žene

Niste ništa odabrali? Provjerite slične mirise Otvorite savjetnik

Opis proizvoda

Christian Dior Hypnotic Poison , grješno atraktivan i tajanstven parfem, zavest će Vas poput zabranjene jabuke koje se bojite, istovremeno je želite i okusiti. Miris, predstavljen 2014. godine, skriva čarobni bezvremenski napitak koji će biti intenzivno i nezaboravno iskustvo za Vas.

  • Miris vanilije s dozom badema,
  • Prikladno za korištenje tijekom večernjih sati po zimi.
  • Tvorac mirisa je Annick Menardo.

Hypnotic Poison savršeno kombinira savršeno prirodne i duboko čiste sastojke koji daju intenzitet i snagu parfemu. U početku možete uživati u gurmanskom spoju gorkih badema i slatkog korijena obogaćenog arapskim jasminom i narančastim drvenim cvjetovima. Raskošan opojni aspekt mirisa pojačan je kombinacijom tonkovca i vanilije na kraju.

Upotreba

Parfemski proizvodi namijenjeni su odraslima. Sadrže alkohol, zapaljivi su i, ako se pogrešno koriste, također su opasni.

Upozorenje: Zapaljivo! Nemojte ga koristiti u blizini vatre! Ne nanositi blizu očiju ili nadražene i osjetljive kože. Rok trajanja nakon otvaranja označen je na ambalaži.

Ukoliko želite dobiti popis sastojaka za ovaj proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-mail i mi ćemo vam poslati sliku proizvoda sa prikazanim sastojcima. Proizvođači redovito mijenjaju sastojke i često nas čak i ne informiraju o tome. Na ovaj način, pobrinut ćemo se da zaprimite aktualni i ažurirani popis sastojaka.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija 5.0

(ocijenjeno 2x)

  • 100 % kupaca bi preporučilo proizvod drugima

Recenzija

Jelena ivezic
Recenzija posjetitelja - Lijepa.hr

  • Trajnost
  • /
Dodajte recenziju i pomozite drugima u izboru.

Alternative proizvoda


Odabrano za vas


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest