Chanel Coco Toaletne vode za žene

Niste ništa odabrali? Provjerite slične mirise Otvorite savjetnik

Opis proizvoda

Toaletna voda za žene Chanel Coco predstavljena je u ožujku 1984. godine. Coco je uravnotežena mješavina začina i jasmina. To je miris pun osjetila, nadahnut Istokom. Coco Chanel se oslanja na apsolutno ekskluzivne i originalne mirise. Vrlo osjetljivi, a opet bogati ekstrakti mirisaCoco Chanel izgledaju vrlo samouvjereno. Ovaj miris razvijen je za jake žene koje su svjesne svoje osobnosti. 1996. godine ovaj je miris ušao u Kuću slavnih FIFI organizacija (The Fragrance Foundation). Parfemist koji stoji iza ovog mirisa je Jacques Polge.

  • orijentalni miris
  • za romantičnu ženu
  • prikladan za svakodnevno korištenje

Miris se otvara notama jasmina, mandarinine i narančine arome, korijandera, bugarska ruže i breskve dok u srcu mirisa nailazimo na cvijet naranče, mimozu, klinčić i djetelina. Ovaj miris sadrži toplu bazu sačinjenu od tonka sjemenka, vanilije, sandalovine, ambre, labdanuma, pačulija i somalijskog opopanaxa.

UPOTREBA

Parfemski proizvodi namijenjeni su odraslima. Sadrže alkohol, zapaljivi su i, ako se pogrešno koriste, također su opasni.

Upozorenje: Zapaljivo! Nemojte ga koristiti u blizini vatre! Ne nanositi blizu očiju ili nadražene i osjetljive kože. Rok trajanja nakon otvaranja označen je na ambalaži.

Ukoliko želite dobiti popis sastojaka za ovaj proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-mail i mi ćemo vam poslati sliku proizvoda sa prikazanim sastojcima. Proizvođači redovito mijenjaju sastojke i često nas čak i ne informiraju o tome. Na ovaj način, pobrinut ćemo se da zaprimite aktualni i ažurirani popis sastojaka.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija

Još nema recenzija!
Napišite prvu recenziju.

Alternative proizvoda


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:

Fiksni tečaj: 1 € = 7,53450 HRK

Made with by PragueBest