🎁 2 POKLONA

uz kupnju CATRICE proizvoda iznad 15,9 €.

Chanel Allure Toaletne vode za žene

          
Na zalihi   |  (ID: )
200,40
Bit će dostavljeno
16 % iznad 59 €. Kod: ZAVAS16 Kupón můžete uplitnit do 20. 5. 2024 0:00
          
Na zalihi   |  (ID: )
146,60

Opis proizvoda

Toaletna voda Chanel Allure predstavlja novu, izraženiju i senzualniju interpretaciju ženskog šarma.Magija je dio svake žene, baš kao i senzualnost. Ženski šarm stoji na stranu općih pravila ili mode: nema izložbi, nema složenosti - samo apsolutna prirodnost. A upravo je to senzualnost Allure, što je najnovije utjelovljenje ženske magije. Vrlo senzualna privlačnost mirisa Allurei savršeno moderan dizajn bočice - polirano zlato u kombinaciji s matiranim bakrom. 1997. godine ovaj miris proglašen je najboljim ženskim mirisom.

  • cvjetni miris
  • za modernu samouvjerenu ženu
  • prikladan za svaki dan, ali i u posebnim prigodama

Bergamot, mandarina, breskva su početne note ovog mirisa. One nas vode do srca koje je prepuno lopoča, latica ruža i jasmina. Baza je sačinjena od vanilije, sandalovine i vetivera.

UPOTREBA

Parfemski proizvodi namijenjeni su odraslima. Sadrže alkohol, zapaljivi su i, ako se pogrešno koriste, također su opasni.

Upozorenje: Zapaljivo! Nemojte ga koristiti u blizini vatre! Ne nanositi blizu očiju ili nadražene i osjetljive kože. Rok trajanja nakon otvaranja označen je na ambalaži.

Ukoliko želite dobiti popis sastojaka za ovaj proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-mail i mi ćemo vam poslati sliku proizvoda sa prikazanim sastojcima. Proizvođači redovito mijenjaju sastojke i često nas čak i ne informiraju o tome. Na ovaj način, pobrinut ćemo se da zaprimite aktualni i ažurirani popis sastojaka.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija

Još nema recenzija!
Napišite prvu recenziju.

Odabrano za vas


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest