🎁 POKLON

 uz kupnju Calvin Klein proizvoda iznad 35 €.

Bvlgari Aqva Pour Homme Marine Toaletne vode za muškarce

Niste ništa odabrali? Provjerite slične mirise Otvorite savjetnik

Opis proizvoda

Aqva Pour Homme Marine spušta se u dubine najsvježijih i najčišćih voda. Aqva Pour Homme Marine dizajnirana je za muškarce koji traže jedinstvenu, beskompromisnu i energičnu svježinu. „Inspiraciju za Aqva Pour Homme Marine tražio sam u dubinama voda. Mislio sam na boju i prozirnost kristalno čiste vode “, kaže parfumer Jacques Cavalier. "Neroli i grejp daju miris svježini; u jezgru sam stavio posidoniju koja miris povezuje s njegovim prethodnikom Aqva pour Homme i naglašava njegovu prozirnost. Cvijet ružmarina je umirujući i aromatičan. Mineralni jantar, koji naglašava dubinu Aqva pour Homme, malo je prerađen. Za kraj sam dodao bijeli cedar za sjajne prirodne tonove. "

Upotreba

Parfemski proizvodi namijenjeni su odraslima. Sadrže alkohol, zapaljivi su i, ako se pogrešno koriste, također su opasni.

Upozorenje: Zapaljivo! Nemojte ga koristiti u blizini vatre! Ne nanositi blizu očiju ili nadražene i osjetljive kože. Rok trajanja nakon otvaranja označen je na ambalaži.

Ukoliko želite dobiti popis sastojaka za ovaj proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-mail i mi ćemo vam poslati sliku proizvoda sa prikazanim sastojcima. Proizvođači redovito mijenjaju sastojke i često nas čak i ne informiraju o tome. Na ovaj način, pobrinut ćemo se da zaprimite aktualni i ažurirani popis sastojaka.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija

Još nema recenzija!
Napišite prvu recenziju.

Alternative proizvoda


Odabrano za vas


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest