🎁 Poklon

uz kupnju Azzaro proizvoda iznad 45 €!

Bruno Banani Woman Toaletne vode za žene

Na zalihi   |  (ID: )
23,80
Bit će dostavljeno
Na zalihi   |  (ID: )
16,81
Na zalihi   |  (ID: )
15,30
Na zalihi   |  (ID: )
11,11
Niste ništa odabrali? Provjerite slične mirise Otvorite savjetnik

Opis proizvoda

Toaletna voda za žene Bruno Banani Woman prvi je miris brenda Bruno Banani, inače proizvođača donjeg rublja. Miris je izašao na tržište 2001. godine, a kreator mirisa je Thierry Wasser. Miris se otvara laganim cvjetnim notama naranče, bršljana i lopoča koji odmah privuku, dok u srcu mirisa vladaju breskva, frezija i đurđevak. Bijeli mošus i kremasta vanilija su na samom završetku ovog drveno-voćnog mirisa. Bruno Banani Woman je miris sa ciljem zavođenja. Muškarci neće oći ostati ravnodušni na ovaj miris.

UPOTREBA

Parfemski proizvodi namijenjeni su odraslima. Sadrže alkohol, zapaljivi su i, ako se pogrešno koriste, također su opasni.

Upozorenje: Zapaljivo! Nemojte ga koristiti u blizini vatre! Ne nanositi blizu očiju ili nadražene i osjetljive kože. Rok trajanja nakon otvaranja označen je na ambalaži.

Ukoliko želite dobiti popis sastojaka za ovaj proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-mail i mi ćemo vam poslati sliku proizvoda sa prikazanim sastojcima. Proizvođači redovito mijenjaju sastojke i često nas čak i ne informiraju o tome. Na ovaj način, pobrinut ćemo se da zaprimite aktualni i ažurirani popis sastojaka.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija

Još nema recenzija!
Napišite prvu recenziju.

Alternative proizvoda


Odabrano za vas


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest