SUPER POKLON

uz kupnju Dermacol proizvoda iznad 15,90 €!

Bruno Banani Daring Woman Toaletne vode za žene

Niste ništa odabrali? Provjerite slične mirise Otvorite savjetnik

Opis proizvoda

Miris Daring Woman predstavio je Bruno Banani u rujnu 2018. godine. Miris po svom karakteru predstavlja ženu privlačnu, samouvjerenu, razigranu i ćudljivu, kakve i jesu danas žene. Toaletna voda je napravljena da osigurava toplinu tijela za ponovno aktiviranje mirisa, tako da miris traje dulje vrijeme. Prvo nas dočekuju svježi tonovi zelene jabuke, breskve i bergamota, koji se polako razvijaju u intenzivnu aromu cvijeta naranče, a zatim nježnu ružu i cedar. Osnovne note su dokazano sandalovina, mošus i benzoin. Mješavina ovih sastojaka stvara miris savršen za tople proljetne i ljetne mjesece. Neobičan kosi oblik bočice sa zlatnim poklopcem dodaje jedinstvenost toaletne vode.

Toaletna voda Bruno Banani Daring Woman bit će cijenjena od strane svake neovisne moderne žene te će doprijeniti kod poboljšanja samopouzdanja.

UPOTREBA

Parfemski proizvodi namijenjeni su odraslima. Sadrže alkohol, zapaljivi su i, ako se pogrešno koriste, također su opasni.

Upozorenje: Zapaljivo! Nemojte ga koristiti u blizini vatre! Ne nanositi blizu očiju ili nadražene i osjetljive kože. Rok trajanja nakon otvaranja označen je na ambalaži.

Ukoliko želite dobiti popis sastojaka za ovaj proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-mail i mi ćemo vam poslati sliku proizvoda sa prikazanim sastojcima. Proizvođači redovito mijenjaju sastojke i često nas čak i ne informiraju o tome. Na ovaj način, pobrinut ćemo se da zaprimite aktualni i ažurirani popis sastojaka.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija

Još nema recenzija!
Napišite prvu recenziju.

Alternative proizvoda


Odabrano za vas


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija: