🎁 2 POKLONA

uz kupnju Essence proizvoda iznad 11,90 €

Ardell Wispies 122 Umjetne trepavice za žene

Opis proizvoda

Ardell Wispies 122 umjetne trepavice daju očima volumen i neodoljiv izgled. Umjetne trepavice će dati duge i savršene trepavice. Trepavice ćete nanijeti vrlo lako, pogodne su za okrugle ili bademaste oči.

Stvorite zavodljiv i neodoljiv izgled s najboljim Ardell umjetnim trepavicama!

Upotreba

1) Očistite oči kao što ste navikli, samo izbjegavajte korištenje kremastih sjenila.

2) Položite trepavice prema oku i provjerite je li njihova duljina prikladna za vaše oko, skratite duljinu trepavica izvana malim škarama, ako je potrebno. Njihova količina može se odrediti prema vašim potrebama.

3) Na umjetne trepavice nanesite ljepilo odabrano iz serije Duo .

4) Nanesite umjetne trepavice pincetom što je bliže gornjoj liniji trepavica. Prvo pritisnite u sredini, zatim izvana i na kraju na unutarnji kut. Držite trepavice tako da se ljepilo pravilno osuši.

5) Pomoću četke spojite trepavice s lažnim trepavicama.

Uklanjanje:

Uklonite trepavice vodom, sredstvom za uklanjanje šminke ili posebnim sredstvom za uklanjanje trepavica Ardell LashFree individualno odstranjevalec trepalnic . Isperite trepavice mlakom vodom kako biste uklonili nečistoću. Zatim trepavice čuvajte u originalnom pakiranju. Proizvod se može ponovo upotrijebiti kroz 2-3 tjedna.

Količina i sastojci

Količina: 1 komad

Ako želite dobiti popis sastojaka za ovaj proizvod, pošaljite nam e-poštu i mi ćemo vam poslati sliku proizvoda s prikazanim sastojcima. Proizvođači redovito mijenjaju sastojke, a puno puta nas uopće ne obavijeste. Slika koju pošaljete osigurat će vam trenutni i ažurirani popis.

Popis sastojaka se može promijeniti. Savjetuje se da uvijek provjerite popis sastojaka navedenih na kupljenom proizvodu.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija

Još nema recenzija!
Napišite prvu recenziju.

Odabrano za vas


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest