🎁 POKLON

uz kupnju Adidas proizvoda iznad 9,90 €!

Alfa Romeo

Filtriranje proizvoda
Promjena kategorije
Razvrstaj po:
Razvrstaj po:
Razvrstaj po:

O brendu Alfa Romeo

Alfa Romeo jedna je od najpoznatijih automobilskih kompanija na svijetu. Danas je vjerojatno malo ljudi koji nikada nisu čuli za ovaj brend. Porijeklo talijanske automobilske tvrtke seže u 1907. godinu, kada ju je osnovao Darracqua Italiano. Od 1986. Alfa Romeo je član Fiat SpA grupe. Od svog osnutka, proizvođač automobila predstavio je svijetu mnoge popularne modele automobila obilježene križem obitelji Visconti i zmijskim grbom, ali nije tu stao. 2021. godine počeo je i s prodajom mirisa za muškarce.

Alfa Romeo: Alfa Romeo Romeo: muški mirisi ne samo za ljubitelje talijanskih automobila

Alfa Romeo mirisni portfelj trenutno uključuje tri toaletne vode kreirane u suradnji s tri talentirana parfimera - Cristiano Canali, Sergio de Oliveira i Sofia Bardelli. Ove mirise karakteriziraju ugodne mirisne kompozicije, moderan dizajn bočice i odličan omjer kvalitete i cijene.

Crno, crveno ili plavo? Koji ćete miris Alfa Romea izabrati?

Alfa Romeo toaletna voda, predstavljena 2021. godine, inspiraciju je pronašla u bojama. Elegantna crna je inspiracija za drvenastu i aromatičnu Alfa Romeo Black Eau de Toilette. Karizmu svakog muškarca ističe orijentalno-voćna Eau de toilette Alfa Romeo Red upakirana u neizostavnu crvenu bočicu. Aromatično-fougère Eau de toilette za muškarce Alfa Romeo Blue, koju ćete prepoznati po plavoj bočici, ne smije proći nezapaženo.

Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest