GRATIS dostava

uz kupnju Urban Decay proizvoda iznad 59 €.

Vita Liberata

Filtriranje proizvoda
Promjena kategorije
Razvrstaj po:
Razvrstaj po:
Razvrstaj po:

O brendu Vita Liberata

Brand Vita Liberata je u pogonu od 2003. godine. Osnovao ga je Alyson Hogg, rodom iz Irske, koji je svoju stručnost i znanje o poslu preslikao na žensku ljepotu i uz svoje ideje o savršeno preplanulom tenu, stvorio brand kozmetike, koji održava vodstvo u području proizvoda za samotamnjenje.

Inovativani proizvodi za samotamnjenje

Proizvodi za samotamnjenje Vita Liberata prate najnovije trendove. U 2007. godini, brand Vita Liberata predstavio je prvi proizvod za samotamnjenje bez mirisa, koji ima jedinstvenu tehnologiju Odour Remove. Još jedna inovacija branda Vita Liberata je kozmetički proizvod, koji pruža najduži učinak preplanulog tena.

Brand je oduševio i slavne

Nije ni čudo, da je brand Vita Liberata koji pruža predivan preplanuli ten kože tijekom cijele godine, osvojio žene i mukarce diljem svijeta. Poznate slavne osobe, koje obožavaju ovu kozmetiku su: Gwyneth Paltrow i grupa One Direction.

Tehnologija i sile prirode

Proizvodi Vita Liberata koriste prirodne, organske i eko-certifikat sastojake u kombinaciji s najnovijom tehnologijom i inovacijama. Počastite svoju kožu prirodnim preplanulim tenom i postanite zvijezda!

Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest