🎁 2 POKLONA

uz kupnju L'Oréal Professionnel proizvoda iznad 35 €.

Uvijači za kosu

Filtriranje proizvoda
Promjena kategorije
Razvrstaj po:
Razvrstaj po:
Razvrstaj po:

O asortimanu Uvijači za kosu

S uvijačem za kosu možete brzo i lako postići željenu kovrčavu kosu. Kako odabrati uređaj za kovrče koje odgovara vašim očekivanjima? Usredotočite se na najvažnije parametre, uključujući vrstu uređaja za uvijanje kose, veličinu glave, podešavanje temperature i materijal glave.

Koje željezo za uvijanje odabrati

Možete birati između automatskog uređaja, stožastog i klasične pegle. Prednost automatskog uređaja je nesumnjivo vrlo lagana rotacija i brzina uvijanja. Stožasti uvijači za kovrčanje idealni su za postupno padnje kovrča, ali uvijanje zahtijeva više vremena. Klasična glačala za uvijanje s gumicama stvaraju kovrče koje su jednako velike i prirodne.

Promjer glave

Izbor uređaja za uvijanje kose treba započeti izborom promjera uređaja za kovrče. Ovisno o učinku koji želite postići, odaberite širinu uređaja za uvijanje. Da biste postigli kovrčavu kosu, uska glava do 19 mm pomoći će vam, ali ako želite labave kovrče, odaberite širu glavu iznad 19 mm.

Podešavanje temperature

Prilikom odabira usredotočite se i na mogućnost podešavanja temperature. Uređaj za uvijanje treba ponuditi nekoliko opcija podešavanja. Naravno, što je viša temperatura koju odaberete, to više opterećuje kosu. Ne zaboravite prije kovrčanja koristiti posebne proizvode za predgrijavanje kose kako biste smanjili oštećenje kose.

Materijal

Drugi važan aspekt u odabiru uređaja za uvijanje je materijal od kojeg je izrađen. Možete birati između nehrđajućeg čelika, keramike, turmalina i titana. Prednost nehrđajućeg čelika je što se brzo zagrijava, ali istodobno je najmanje nježna za kosu. Jedan od najpopularnijih materijala je keramika, koja omogućuje ravnomjernu raspodjelu temperature i pomaže svilenoj kosi. Turmalin je pogodan za ošišanu kosu, a titanijum je idealan izbor za gustu kosu.

Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest