SUPER POKLON

uz kupnju Roberto Cavalli proizvoda iznad 39 €

Postavke filtera

Philosophy

Filtriranje proizvoda
Promjena kategorije
Razvrstaj po:
Razvrstaj po:
Razvrstaj po:

O brendu Philosophy

Često su samo mali koraci potrebni kako bi vaš život svakim danom bio bolji i bolji. Filozofija je to američkog brenda Philosophy prema kojoj bi osobna njega trebala imati pozitivan učinak ne samo na kožu, već i na um te, ne manje važno, na naš planet. Brand je 1996. godine osnovala Cristina Carlino, koja je koristila dugogodišnja medicinska istraživanja za uvođenje novih proizvoda.

Filozofija: Kozmetika koja spaja prirodne sastojke i modernu tehnologiju

Danas je cilj brenda obogatiti tržište organskim i čistim proizvodima s minimalnim negativnim utjecajem na prirodu. Philosophy proizvodi temelje se na kombinaciji prirodnih sastojaka i znanja iz biotehnologije. Linija proizvoda stavila je brand Philosophy točno tamo gdje bi većina brendova željela biti - u središte pozornosti slavnih. Na primjer, Oprah Winfrey i Ellen Pompeo također su testirale proizvode. Ni neki plastični kirurzi nisu ostali ravnodušni na ovaj brend.

Isprobajte Philosophy Purity Made Simple losion za čišćenje

Jedan od najpopularnijih proizvoda brenda Philosophy je micelarna voda za čišćenje Philosophy Purity Made Simple namijenjena svim tipovima kože. Ne samo da učinkovito uklanja make-up, nego i čisti kožu od nečistoća, osvježava je i vlaži te je ne manje važno tonizira. A kako to kupci ocjenjuju? "Dobar osjećaj od prve upotrebe, uljepšava i čisti kožu, a i lijepo miriše."

Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest