SUPER POKLON

uz kupnju Roberto Cavalli proizvoda iznad 39 €

Pepe Jeans

Filtriranje proizvoda
Promjena kategorije
Razvrstaj po:
Razvrstaj po:
Razvrstaj po:

O brendu Pepe Jeans

Britanski brend Pepe Jeans vezan uz traper i sportsku odjeću, čija je priča započela 1973. godine kada su ga u Londonu osnovali Nitin, Arun i Milan Shah. Danas ima podružnice u više od 80 zemalja svijeta. Iako se brend uglavnom veže uz odjeću, u svojoj ponudi ima i popularne toaletne ili parfemske vode za muškarce i žene.

Originalni Pepe Jeans mirisi za muškarce i žene

Prvi miris Pepe Jeans lansiran je 2000. godine i ubrzo su ga slijedili drugi mirisi koje su kreirali poznati parfimeri Jérôme di Marino, Rosendo Mateu i Christelle Laprade. Ove mirise karakteriziraju ne samo nezamjenjive mirisne kompozicije, već i potpuno jedinstvene bočice u obliku koktel čaša i shakera. Dakle, ako tražite mirise koji će vas privući jednim izgledom i mirisom, ovi će sigurno biti prvi.

Savjeti o omiljenim mirisima za muškarce i žene britanskog brenda Pepe Jeans

Ponuda brenda Pepe Jeans uključuje tople orijentalno-vanilijaste mirise i svježe aromatično-voćne mirise. Aromatična i začinjena muška parfemska voda Pepe Jeans Celebrate, lansirana 2019., doživjela je veliki uspjeh, a žene će očarati Pepe Jeans Cocktail Edition, također lansirana 2019., kojom dominira egzotična aroma ananasa.

Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest