Poklon uz kupnju

Mauboussin proizvoda iznad 19.9 €!
POKLON: kozmetička torbica

OPI

Filtriranje proizvoda
Promjena kategorije
Razvrstaj po:
Razvrstaj po:
Razvrstaj po:

O brendu OPI

Profesionalni brend OPI, koji povezujemo s luksuznom njegom noktiju, na tržištu je već više od 30 godina. Brend OPI osnovao je u Los Angelesu George Schaeffer, a izvorno je započeo s proizvodnjom dentalnih materijala. Materijali korišteni u stomatološkoj industriji i industriji noktiju bili su vrlo slični, pa je marka OPI svijetu predstavila prvi visokokvalitetni akrilni sustav. Prvi proizvod za njegu noktiju isprva je bio namijenjen studijama za nokte, no kasnije je brend došao do kupaca te je bio namijenjen i kućnoj njezi noktiju.

Potpuna njega noktiju

Brend OPI trenutno se prodaje u više od 100 zemalja svijeta i proizvodi više od 50 milijuna preparata godišnje. OPI proizvodi nisu testirani na životinjama. Asortiman ovog renomiranog brenda uključuje ne samo lakove i ulja za njegu noktiju, već i kreme za ruke.

Vrlo popularan čak i među slavnima

Lak OPI odlikuje se visokom postojanošću i širokim izborom boja koji uz limitirane serije nudi 200 postojanih nijansi. U brend OPI zaljubile su se i poznate zvijezde poput Serene Williams, Katy Perry i sestara Kardashian.

Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija: