SUPER POKLON

uz kupnju Roberto Cavalli proizvoda iznad 39 €

Postavke filtera
Spol
  • Muškarci
  • Žene
  • Unisex
  • Djeca
Kategorija
Brend

Nema rezultata.

Veličina
-

Epilatori

Filtriranje proizvoda
Promjena kategorije
Razvrstaj po:
Razvrstaj po:
Razvrstaj po:

O asortimanu Epilatori

Epilatori jedan su od načina postizanja savršeno glatke kože bez neželjene dlake. Epilatori uklanjaju dlačice, uključujući njihov korijen, osiguravajući dugotrajniji učinak od depilacije, koji uklanja samo površinske dlake. Epilatori su podijeljeni na klasične epilatore i IPL , izbor uređaja ovisi uglavnom o tome koji dio vašeg tijela želite koristiti epilator, a dostupni su i za uklanjanje dlaka na osjetljivoj koži lica.

Klasični epilatori

Klasični epilatori uključuju brzorastuće diskove ili pincete koji uklanjaju dlaku s korijenom, a ti su epilatori pogodni za epilaciju nogu, pazuha i intimnih dijelova. Glatka koža traje nekoliko tjedana. Klasične epilatore možete kupiti po nižoj cijeni od IPL epilatora, ali nedostatak je malo bolno uklanjanje dlačica.

IPL epilatori

IPL epilatori narušavaju strukturu dlake intenzivnim pulsirajućim svjetlom, ali njihova učinkovitost ovisi o boji kose i boji kože. Ova vrsta epilatora možda nije učinkovita za svijetlije tipove. IPL epilatori prikladni su za uklanjanje dlaka na nogama, pazuhu, licu i intimnim područjima. Velika prednost je što koža ostaje glatka nekoliko tjedana, a epilacija je bezbolna. Nedostatak je veća kupovna cijena.

Riješite se dlačica učinkovito i uživajte u savršeno mekoj koži bez neželjenih dlačica nekoliko tjedana s epilatorima.

Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest