GRATIS dostava

uz kupnju Urban Decay proizvoda iznad 59 €.

Dermalogica

Filtriranje proizvoda
Promjena kategorije
Razvrstaj po:
Razvrstaj po:
Razvrstaj po:

O brendu Dermalogica

Otkrijte njegu kože koja nudi prave rezultate umjesto lažnih obećanja! Upoznajte kozmetiku bez nepotrebnih iritantnih sastojaka. Osigurajte potpuno zdravu kožu s američkom kozmetikom Dermalogica.

Dermalogica kozmetika: Izbor broj 1 u profesionalnoj njezi kože

Brend Dermalogica osnovala je 1980-ih kožna terapeutkinja Jane Wurwand. Njezina osjetljiva i problematična koža tada je podnosila malo kozmetike pa je odlučila kreirati vlastitu kozmetičku liniju. Tijekom razvoja krema za kožu, seruma, maski, sredstava za čišćenje lica i drugih proizvoda, strogo je izbjegavala nadražujuće sastojke te se u svojim recepturama pridržavala najnovijih znanstvenih spoznaja. Tako je nastala njega kože na granici drogerijske i ljekarničke kozmetike , koja učinkovito pridonosi zdravlju kože. Inovativni pristup odmah je privukao mnoštvo obožavatelja i danas se Dermalogica kozmetika može pronaći u više od 100.000 salona diljem svijeta.

Cjeloživotna njega kože

Jednom kada isprobate brend Dermalogica, to može biti ljubav za cijeli život. Prepustite se svojoj strasti za zdravu kožu i pobrinite se za svoju kožu uz ovu popularnu marku stručnjaka. Dermalogica donosi učinkovita rješenja za svaki tip kože.

Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest