Lijepa.hr 
Summer Pink Friday

15 % popusta iznad 350 kn ➝ Kod: PINK15 

Neobični jesenski makeup trendovi, koje ćete poželjeti slijediti

23 9

Jesen počinje za 3, 2, 1. Pozdravljamo se s brončanim, glowy look-ovima, jarkim bojama i prebacujemo se na zemljane, neutralne nijanse. Smokey eyes je opet u modi. Ne! Možda neke iduće jeseni, ali ove definitivno ne. Donosimo vam 8 neobičnih makeup trendova ove jeseni, koje ćete (barem neke od njih) poželjeti slijediti.

 

GOLD I BRONZE

Ako ste pomislili da je brončanim look-ovima odzvonilo, prevarili ste se. Boje jeseni 2019. su: zlatna i brončana. Na usnama, očima ili cijelom licu. 
 


 

 „NO MAKEUP MAKEUP“ S CRVENIM RUŽEM

Crveni ruž. Ništa čudno. Osim što nije Božić i osim što se on ne može nositi bez ostatka makeup-a. Ili očito može. Matt crveni ruž za skretanje pažnje s „golog“ lica. Sretno svima hrabrima koji se okušaju u ovome.
 


 

NEMOJ ISTAKNUTI USNE, ISTAKNI NJIHOV RUB.

Više se ne koriste olovka i ruž iste nijanse. O ne! Olovka mora biti barem(!) dvije nijanse tamnija. Zašto? Čitaj dalje.
Ako je stavljen naglasak na usne, obrve moraju pasti u drugi plan.  
 


 

NARUDŽBA 90-TIH: „BEZ OBRVA MOLIM.“ 

Sjećate li se obrva 90-ih? Ni mi, jer ih nije ni bilo. E pa vraćamo se nekoliko desetljeća unatrag i, iako će ovo mnogima teško pasti, izbjeljivanje obrva postaje novi trend. Uz svijete obrve, čak je i nošenje crvenog ruža bez ostalog makeup-a bolja opcija.
 


 

SJENILO KAO TUŠ

Korak 1: Nanesi sjenilo na kapak. Korak 2: Razmrljaj sjenilo u liniji tuša. Korak 3: Izađi na modnu pistu.
Upozorenje: Ako ne izlaziš na modnu pistu, preskoči korake od 1 do 3.


 

OČI KOJE SVJETLE U MRAKU

Nekad se u kutove oka nanosio highlighter. To „nekad“ je bilo jučer. Danas, kako je stigla jesen, a neonske boje ne žele otići, potisnute su na unutarnje kutove očiju. Uz nude sjenila na ostatku kapka, izgledaju... malo manje neobično, nego da stoje samostalno.
 


 

OLOVKA NA WATERLINE

Ono što su naše mame, bake, pa čak i neki od nas nosili u srednjoj školi, vraća se u modu. Za one koji nikad nisu ni prestali, došlo je njihovih 5 minuta. Crna olovka na waterline i spremni ste za kišne dane.
 


 

TUŠ U BOJI

Ako vam je dosadio crni tuš, obavezno iznad linije crnog tuša stavite liniju tuša u boji, jer više je bolje nego manje. 
 


Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.