Želite imati porculanski ten kože kao Azijke? Pročitajte trikove

6 10
Azijka

Azijke su oduvijek bile poznate kao žene koje imaju savršen porculanski ten. Sigurno je to želja svake žene, ali takav izgled je vrlo teško postići. Mi vam otkrivamo 4 tajne, kojima Azijke postižu predivan porculanski ten.

 

Koje proizvode koriste?

Osnova za uredan i lijep izgled kože je svakako pravilna njega. To su hidratantni fluid, tonirana krema, puder, proizvodi za šminkanje (maskara, sjajilo za usne, ...) i naravno dobro sredstvo za čisćenje kože namijenjeno baš vašem tipu kože. Ali je li to uistinu tako? No, nije baš tako... Pravilna njega kože počinje u samoj osnovi. Tek tada se može nadograditi i dodati šminka.

 

4 zlatna pravila za porculanski ten

 

1. Redovito umivanje lica

Azijke imaju vrlo zanimljiv način umivanja lica. Uvijek ga umivaju s potezima prema gore, te prema van. Sve druge metode mogu previše rastegnuti kožu, što svakako nije dobro. U isto vrijeme, potrebno je shvatiti, da moramo raditi protiv gravitacije. To također vrijedi i u slučaju nanošenja kreme i pudera.

Proizvode za umivanje lica pronađite OVDJE.
 


 

2. Zaštita od sunca

Azijke uvijek koriste proizvode za zaštitu od sunca. Činjenica poznata svima je, da sunce uzrokuje brže starenje kože, a s time i vidljive bore. Ali ako uvijek koristite proizvode sa SPF, onda ste na dobrom putu ka koži s manje bora u vašoj starosti.

 

3. Piling, piling, piling

Vjerovatno već znate, da piling uklanja sloj odumrlih stanica s površine kože, tako da se koža može brže obnavljati. Izvrstan, kod kuće napravljen, piling je od šećerne trske, slatkog bademovog ulje i soka od limuna.

Kvalitetne pilinge pronađite OVDJE.
 


 

4. Maske za lice

Veliki broj Azijka koristi maske za lice svaki dan. Međutim, većina ljudi nema vremena za to, tako da preporučujemo, da koristite masku za lice bar dva puta tjedno.

Maske za lice pronađite OVDJE.
 


 

Ne zaboravite, količina popijene vode može imati utjecaj na vašu kožu. Vaše tijelo će se očistiti iznutra, tako da ne zaboravite piti, piti i piti.

Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.