🌸 20 % iznad 75 €/565,09 HRK ➔ Kod: PROLJECE20 
🌸 10 % iznad 35 €/263,71 HRK ➔ Kod: PROLJECE10

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Svijet mirisa

TOP ljetni izbor: Bvlgari Omnia Paraiba

25.08.17 1071x pročitano

Ljetna večernja zabava može početi s BVLGARI OMNIA PARAIBA mirisom. Bvlgari Omnia Paraiba će vas oduševiti već na prvi kontakt s kožom. Pomalo je pikantan, a ima i prekrasnu voćnu svježinu koja traje i traje.

PodijeliteLjetna večernja zabava može početi s BVLGARI OMNIA PARAIBA mirisom. Bvlgari Omnia Paraiba će vas oduševiti već na prvi kontakt s kožom. Pomalo je pikantan, a ima i prekrasnu voćnu svježinu koja traje i traje. 
 


 

Miris Paraiba prvi put smo upoznali u listopadu 2015. Inspiraciju za miris našli su u poludragom kamenu Paraiba Tourmaline, koji slavi svoju predivnu plavo-zelenu boju. Bvlgari Omnia paraiba je egzotičan miris, koji će vas oduševiti voćno-cvjetnom kompozicijom. Kreatori mirisa fokusirali su se na miris pasiflore, kreativnost su našli u brazilskoj džungli, njenim plažama. Akordi limete, kruške, marakuje i curacao predstavljaju voćnu svježinu koja vodi dalje ka cvjetnom srcu gardenije i hristovog cvijeća ili pasiflore. Note koje u mirisu stvaraju dašak pikantnosti su vetiver i kakao. Paraiba je jedan i jedini miris ljeta. Predivan, decentno-sladak, ali svjež, miris za ljetne avanture, ljetne zabave, lagane šetnje, ostavlja utisak i daje slobodu.
 

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Noviteti proljetnih parfema
Svijet mirisa

Noviteti proljetnih parfema

Prva asocijacija na proljeće je buđenje prirode. Prva asocijacija na proljetne parfeme je cvijeće - buketi najmirisnijeg cvijeća koje nas mazi dok nam se srce smije, jer priroda poprima najšarenije boje. Zaljubite se u cvjetne, voćne, gurmanske i zelene mirise te u njihove kombinacije. Donosimo vam pregled najboljih proljetnih parfema, koji su na tržištu tek nekoliko godina, ali ih volimo nositi čim sunce proviri kroz oblake.

Pročitajte više
Kako će mirisati proljeće 2023.? Prijedlozi parfema za žene
Svijet mirisa

Kako će mirisati proljeće 2023.? Prijedlozi parfema za žene

Proljeće je pred vratima, stoga je krajnje vrijeme da se proljetni parfemi probude iz zimskog sna. Vrijeme je da počnete mirisati vedro i svježe poput rascvjetanog proljetnog cvijeća! U nastavku vam otkrivamo koji će se to mirisi nositi ovog proljeća.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava