♡ BLACK FRIDAY = NAJVEĆI POPUST U GODINI!
25 % iznad 590 HRK/78,31 € ➝ Kod: BLACK25
20 % iznad 490 HRK/65,03 € ➝ Kod: BLACK20
15 %
iznad 390 HRK/51,76 € ➝ Kod: BLACK15

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Svijet mirisa

TOP ljetni izbor: Bvlgari Omnia Paraiba

25.08.17 997x pročitano

Ljetna večernja zabava može početi s BVLGARI OMNIA PARAIBA mirisom. Bvlgari Omnia Paraiba će vas oduševiti već na prvi kontakt s kožom. Pomalo je pikantan, a ima i prekrasnu voćnu svježinu koja traje i traje.

PodijeliteLjetna večernja zabava može početi s BVLGARI OMNIA PARAIBA mirisom. Bvlgari Omnia Paraiba će vas oduševiti već na prvi kontakt s kožom. Pomalo je pikantan, a ima i prekrasnu voćnu svježinu koja traje i traje. 
 


 

Miris Paraiba prvi put smo upoznali u listopadu 2015. Inspiraciju za miris našli su u poludragom kamenu Paraiba Tourmaline, koji slavi svoju predivnu plavo-zelenu boju. Bvlgari Omnia paraiba je egzotičan miris, koji će vas oduševiti voćno-cvjetnom kompozicijom. Kreatori mirisa fokusirali su se na miris pasiflore, kreativnost su našli u brazilskoj džungli, njenim plažama. Akordi limete, kruške, marakuje i curacao predstavljaju voćnu svježinu koja vodi dalje ka cvjetnom srcu gardenije i hristovog cvijeća ili pasiflore. Note koje u mirisu stvaraju dašak pikantnosti su vetiver i kakao. Paraiba je jedan i jedini miris ljeta. Predivan, decentno-sladak, ali svjež, miris za ljetne avanture, ljetne zabave, lagane šetnje, ostavlja utisak i daje slobodu.
 

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Što je Crni petak i zašto je zaludio svijet? + TOP ulovi na BF
Shopping

Što je Crni petak i zašto je zaludio svijet? + TOP ulovi na BF

Dan ludih popusta je pred nama. U nastavku vam donosimo nekoliko savjeta kako kupovati na Lijepa.hr s ciljem da ugrabite što veće popuste, odnosno da kupiti što više za što manje. Pred nama je najluđi (tje)dan u godini, (tje)dan kada tražimo najveće popuste i najniže cijene. Kako ne biste izgubili sate i sate tražeći najveće popuste, mi smo to učinili za vas. Želimo vam olakšati i ubrzati kupovinu parfema i kometičkih proizvoda, stoga smo ovdje saželi najbolje Black friday ulove s naše stranice, koje, vjerujte nam, ne želite propustiti!

Pročitajte više
Vodič kako obojati kosu kod kuće
Savjeti za ljepotu

Vodič kako obojati kosu kod kuće

Za sve koji ne vole satima sjediti kod frizera, prilagođavati svoje obaveze dobivenom terminu ili jednostavno žele uštedjeti novac, bojanje kod kuće je brže, praktičnije i jednostavnije rješenje. Međutim, ono sa sobom vuče i neke negativne strane, ali kako biste se što uspješnije bojali kosu kod kuće, donosimo vam detaljan vodič uz koji ćete bez muke promijeniti ili osvježiti boju ili prekriti izrast.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava